Cântăreața Lisa Marie Presley, singura fiică a „Regelui Rock’n’roll-ului”, Elvis Presley, a murit joi, la vârsta de 54 de ani, după ce a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles, relatează Reuters. Informația a fost confirmată de mama ei.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a transmis mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat. „Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde”, mai spune Priscilla Presley. Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac în locuința ei din suburbia Calabasas din Los Angeles, potrivit tabloidului american TMZ, înainte de a fi dusă la spital.

Ea a participat la gala de decernare a Globurilor de Aur din Beverly Hills, la începutul acestei săptămâni, unde actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru după ce a jucat rolul tatălui ei în filmul „Elvis”. Butler a adus un omagiu Lisei Marie Presley și mamei sale în timpul discursului său de mulțumire. Elvis Presley a murit în urma unui stop cardiac în august 1977, la vârsta de 42 de ani.

Cine a fost Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley s-a născut pe 1 februarie 1968 în Memphis, Tennessee și a devenit proprietara conacului Graceland al tatălui ei, o atracție turistică populară în oraș. Avea 9 ani când Elvis a murit acolo.

Cariera ei muzicală a început cu un album de debut din 2003, „To Whom It May Concern”. A fost urmat de „Now What” din 2005 și ambele au ajuns în top 10 în clasamentul albumelor Billboard 200. Un al treilea album, „Storm and Grace”, a fost lansat în 2012.

A fost căsătorită de patru ori. S-a căsătorit cu starul pop Michael Jackson în 1994, la doar 20 de zile după divorțul de primul ei soț, muzicianul Danny Keough. Cuplul a divorțat în 1996, în timp ce Jackson se lupta cu acuzațiile de molestare a copiilor.

Presley s-a căsătorit cu actorul Nicholas Cage, un fan al tatălui ei, în 2002. Cage a cerut divorțul patru luni mai târziu. A patra ei căsătorie a fost cu chitaristul și producătorul ei muzical Michael Lockwood. Divorțul lor a fost finalizat în 2021.

Singurul ei fiu, Benjamin Keough, el însuși muzician, a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani, o moarte declarată drept sinucidere de către medicul legist din Los Angeles.

Lisa Marie Presley și-a amintit de fiul ei într-un interviu pentru revista People la începutul acestui an, pe care l-a postat pe Instagram, afirmând că este „distrusă” de moartea lui.

În urma ei rămân fiica Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și fiicele gemene în vârstă de 14 ani, Harper și Finley Lockwood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here