Prezența locatarilor de pe strada IC Drăgușanu în plenul ședinței CL Făgăraș nu l-au impresionat pe primar. Chiar dacă oamenii i-au cerut să rezolve problemele pe care le întâmpină după ce a restricționat circulația pe strada lor. Primarul a ignorat doleanțele locatarilor și își prezenta proiectul de mobilitate urbană.
  • ,,Vrem să rămână deschisă circulația în centru, de aceea am venit aici, să discutăm, nu de pe poziții de forță. Ne vorbiți de proiecte, dar consider că aceste proiecte trebuie făcute pentru noi, făgărășenii, nu să ne cauzeze probleme“  i-a replicat prof. Mariana Șandru, locatar de pe strada IC Drăgușanu.

Consilierul local PNL Lucian Cupu, care a fost președinte de ședință, a luat partea locatarilor, prezentându-le proiectul HCL semnat de 9 consilieri locali pentru redeschiderea circulației în centru. În urma acestor discuții, dar și a  dezbarerii publice organizate pentru bugetul Făgărașului 2023,  Lucian Cupu i s-a adresat primarului printr-o scrisoare publicată pe contul său de facebook.
,,Dragă Ghiță,
Tu chiar te crezi la Drăguș ?
Ai ignorat petiția oamenilor care au protestat față de aiurelile tale cu inchiderea circulației din centru….
Oare cât de mare e miza teraselor amicului tau Ovidiu, ca să terfelești onoarea unor făgărășeni plătitori de impozite ?
Apoi, ai spus Fagărășenilor că faci dezbatere publică pe proiectul de buget…. dar ai uitat…   Și ai plecat…. acasă…
Oricum, nu ai fost la propria ta convocare. Îți bați joc de oameni ?
Eu am fost in sală !
Oamenii nu aveau cum să vină. Unii au serviciu. E oră normală dezbaterea dimineața ?
E zi normală de dezbatere vinerea ?
Ce zici tu ?
Așa e la Drăguș ?
Apoi, e normal să ne arunci trei foi ca trei ciorne ?
Fără fundamentare, fără listă de investiții, fără să văd negru pe alb bani la școli, la spital, la refacerea asfaltului pe bulevard, etc ? Sper că ai lăsat-o mai moale cu banii la presa aservită și la pleiada ta de avocați. Aștept să îți revii si să realizezi că oamenii ți-au dat mandat de primar de oraș, nu de cătun !Și aștept sa pui pe ordinea de zi inițiativa colegilor mei de a redeschide centrul. 
Dragă Ghiță, te sfăruiesc să nu desconsideri oamenii din Făgăraș, chiar dacă tu faci mai mult naveta de la Drăguș“  Lucian Cupu, consilier Local PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here