Salonul Auto Bucuresti (SAB) si-a deschis portile publicului, joi 11 octombrie 2018, intr-unul din pavilioanele expozitionale ale complexului Romexpo din Bucuresti. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Făgăraș au identificat un bărbat, în vârstă de 34 ani, după ce acesta a lovit cu mașina în câteva case din localitatea Sâmbăta de Jos. Bărbatul pierduse controlul asupra direcției de mers. S-a întâmplat duminică, 5 februarie a.c., în jurul orei 9.30.

  • „Polițiștii sosiți la fața locului au observat din comportamentul conducătorului auto că acesta părea să fi consumat alcool, motiv pentru care au procedat la testarea bărbatului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, iar rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur.  În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a precizat agentul șef principal Daniel Zontea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here