La Spitalul Orășenesc din Victoria a fost amenajat și dotat recent un nou sediu administrativ din fonduri de la bugetul local.

  •  ,,Am separat activitatea adminstrativă de cea medicală. Astfel am mutat sediul administrativ în afara spitalului, în incinta policlinicii, Spațiul, care se afla într-o stare absolut dezastruoasă, lam renovat complet și am amenajat birouri pentru administrativ, contabilitate, economic, etc. Lucrările de amenajare s-au încheiat încă din decembrie 2022 iar acum este complet funcțional“ explică primarul Camelia Bertea.

În spațiul eliberat din spital, se va amenaja un  laborator de analize medicale.

  • ,,Acest laborator este inclus în proiectul de amenajare şi dotare a ambulatoriului, pentru care am obţinut finanţare nerambursabilă prin PNRR. Iar în curând, vom demara şi lucrările de eficientizare energetică a clădirii principale a spitalului, tot cu bani din PNRR“ explică primarul orașului Victoria.

Proiecte de 5 milioane de euro

Primăria Victoria a semnat recent  încă două contracte de finanțare prin PNRR  în valoare de aproape 5 milioane de euro pentru eficientizarea energetică a Casei de Cultură Victoria şi a Colegiului Tehnic Dr. Al. Bărbat.

  • ,,Prin eficientizarea energetică a clădirilor se reduc substanțial facturile pe care le plătim lună de lună pentru energie. Astfel rămân mai mulți bani în bugetul local, pe care îi vom putea folosi pentru alte proiecte de care orașul nostru are atâta nevoie. Prin acest proiect,  copiii și profesorii de la CT Alexandru Bărbat nu vor mai îngheța de frig și vor avea condiții decente pentru a-și desfășura activitatea“ spune primarul Camelia Bertea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here