Un accident  rutier s-a petrecut sâmbătă, 25 februarie a.c., în jurul orei 16.30, pe DJ 132 B, la Cața. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, dar care a decedat.

  • ,,La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanta SAJ si o autospecială de stingere. Victima a fost descarcerată și este în stop cardio respirator. S-au început aplicarea manevrelor de resuscitare. În sprijin se deplasează si elicopterul SMURD. Din păcate în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, bărbatul în vârstă de 50 de ani a decedat“ comunică ISU Brașov.
  • ,,Accidentul s-a produs l-a ieșirea dintr-o curbă la dreapta, zonă în care autoturismul a părăsit partea carosabilă. Din impactul vehicului cu solul a rezultat decesului conducătorului auto, un bărbat de 50 de ani, cu cetățenie germană, care se afla singur în autovehicul. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la sfârșitul anchetei, se fie prezentate concluziile producerii accidentului”, a precizat agentul șef de poliție Daniel Zontea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here