,,Vaccinurile” Covid determină îmbătrânirea rapidă a pacienților, ceea ce duce la probleme grave ale sănătății și la deces. Potrivit cercetătorilor, proteinele spike din serurile experimentale anti-Covid se depun în fiecare organ al corpului și odată ajunse acolo transformă o persoană din tânără în bătrână sau din bătrână în foarte bătrână, titrează News Punch. Acesta este motivul pentru care tineri de pretutindeni, inclusiv sportivi sănătoși mor ,,brusc” din cauza unor evenimente cardiace. Naturalnews.com relatează: ,,Walter M. Chesnut de la WMC Research numește acest fenomen Spike Protein Endothelial Disease sau SPED pe care îl descrie ca fiind prima etapă a unei boli pe care o numește Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS)“. SPPS, explică Chesnut, este o reacție endotelială la invazia proteinelor spike în toate organele majore ale corpului. ,,Considerați acest lucru ca fiind asemănător cu șocul de a fi scufundat în apă înghețată sau de a exploda. Există daune instantanee: inflamație, coagulare și tot ceea ce însoțește o lezare a endoteliului. Cu toate acestea, odată ce proteina Spike a invadat endoteliul tuturor organelor majore ea procedează apoi la inducerea unei traduceri greșite a ARNm în fiecare organ” spune el.  Proteinele Spyke din serul experimental numit impropriu vaccin -Covid  funcționează ca un medicament de îmbătrânire, accelerând procesul și grăbind în timp moartea. Urmează etapa a doua a SPPS sau îmbătrânirea prematură a tuturor organelor din interiorul corpului din cauza traducerilor greșite induse ale proteinelor esențiale pentru buna funcționare a organelor. Modelele de șoareci arată că creaturile expuse la acest asalt al proteinelor Spike au acumulat aceste otrăvuri mortale în interiorul organelor lor ceea ce a dus la o îmbătrânire rapidă în diferite moduri și anume ”greutate redusă, deformare toracică, postură cocoșată, stare proastă a blănii și sindrom urinar împreună cu limfopenie, niveluri crescute de daune cauzate de speciile reactive de oxigen, modificări accelerate legate de vârstă în metilarea ADN-ului și uzura telomerelor”.

,,Vedem cum moare un tânăr de 26 de ani, dar   are organele unui bătrân de 96 de ani“

Durata medie de viață a unei creaturi infectate cu proteină Spike este mult mai mică decât cea a unei creaturi curate al cărei organism nu a fost invadat de aceste otrăvuri de seruri experimentale. Prima dezvoltă afecțiuni cronice de sănătate care cresc substanțial riscul de mortalitate timpurie. Comorbiditățile de îmbătrânire observate la șoarecii infectați cu proteina spike, inclusiv fragilitatea, cifoza, cataracta și distrofia cerului pot fi puse pe seama sintezei necorespunzătoare a proteinelor și a traducerilor greșite induse de ARNm de către ribozom. ,,Vrăjitorul se află într-adevăr în spatele cortinei. Vedem cum moare un tânăr de 26 de ani. Dar acel tânăr de 26 de ani are organele unui bătrân de 96 de ani. Nici o surpriză în cancere rapide, neurodegenerare sau moarte cardiacă subită pentru o persoană de 96 de ani” spune Chesnut. Chesnut afirmă că este ,,profund întristat” de aceste descoperiri.  Ele confirmă ceea ce mulți alții au bănuit despre faptul că proteinele spike ale ,,vaccinului” (serul experimental) pătrund în tot felul de țesuturi corporale și fac ravagii în funcționalitatea lor.

  •   ,,Acest lucru confirmă și mai mult toate ,,teoriile conspirației”, a scris un comentator despre descoperiri.
  •    ,,Dau o șansă la albastru de metilen. Vom ști că funcționează după ce ,,ei“ vor începe să restricționeze utilizarea sa, așa cum au făcut cu hidroxiclorochina și IVM ( ivermectina)”
  •   ,,Alte recomandări pe care le-am văzut sunt Nattokinase, menționată de Dr. Mc Cullough și testată de japonezi, NAC, bromelaina și uleiul de semințe negre (lasă un gust neplăcut după), acestea fiind sugestii despre potențiale remedii pentru otrăvirea cu proteine cu pinteni -spike”.
  •   ,,După ce am început să le iau pe acestea mi-au apărut ganglioni limfatici ușor dureroși în gât. Am speculat că acestea descompuneau proteinele spike, iar acestea erau filtrate prin ganglionii limfatici. Au dispărut după o săptămână”

Dușmanul inventat

Definiția pandemiei: o criză falsă folosită de globaliști pentru a vinde experimente medicale cu substanțe deosebit de periculoase prezentate ca tratamente profilactice și curative sigure, eficiente, strict necesare împotriva unui ,,dușman invizibil deosebit de periculos”, neindentificat, neizolat, nevăzut de nimeni.  Vânzarea pe scară planetară a serurilor astfel încât să nu scape nimeni de a fi înțepat măcar o dată, apoi la șase luni, apoi lunar s-a făcut prin fraudă, prin inventarea dușmanului (virusul nevăzut de nimeni ) prin prezentarea experimentelor  medicale ca soluție salvatoare sigură și eficientă cu ajutorul influencerilor șpăguiți sau prostiți sau prost pregătiți, a politicienilor, mass-media, a unor  cadre  medicale corupte și a multor înfricoșați, aflați în funcții de conducere, miniștrii  arafați, președinte.

  •   Caracterul de dictatură este dat de implementarea vânzării și a măsurilor cu ajutorul armatei și a organelor de forță ale statului, ministerului de interne, servicii, ordonanțele de urgență și de alertă prin care a fost trecută funcționarea statului la regim de război, astfel fiind suprimat  adevărul prin cenzură încălcându-se sistematic constituția și drepturile omului.
  •    Caracterul conspirativ este dat de asocierea, cârdășia dintre oameni suspuși în funcțiile statului, infiltrați de cartelul Pharma și globalist în funcții de conducere și firmele producătoare de material de experiment care au conspirat și au încălcat regulile de funcționare a societății în detrimentul societății, în scopul de obținere de avantaje materiale și de altă natură prin accesarea banilor publici.  Iată deci cine sunt adevărații conspiraționiști! În schimb medicii care au luptat pentru scoaterea practicii medicale de sub influența industriei Pharma, a politicului, a ministerului de interne, apar în poziția de adversari ai celor care acum aruncă faptele lor în cârca respectivilor medici.

Cine dirijează banii din Sănătate conduce detașat lumea

,,Dacă medicii ar fi fost bine pregătiți și integrii nu ar fi acceptat frauda, nici plandemia nu ar fi fost, nici atâția care se înfruptă din banul din Sănătate, rupând de la gura pacientului cele necesare vindecării” a afirmat doctorul Adrian Cacovean la Conferința care a avut loc în această lună la Parlamentul României.  Medicină politizată, dictatură medicală, medicină militarizată și foarte grav,  administrarea actului medical în regim de detenție medicală  fără consimțământ sau cu consimțământ viciat, dar și administrarea sub constrângere a unor acte medicale experimentale precum s-a întâmplat la Auschwitz.  Celor care ne fac conspiraționiști, spune doctorul Cacovean, ,,le recomandăm să respecte ce spun, că sunt sigure și eficiente și să își facă și dozele patru și cinci! Moarte sigură cu cobra, dar mai sigură e doza!”

Principala șpagă nu o dă pacientul ci Industria Pharma 

Orice act medical se face cu acordul pacientului, cu un diagnostic profilactic sau terapeutic, în urma unei consultații medicale. Dintr-o dată, ,,ei” au spus că nu trebuie acordul pacientului, că trebuie forțați pacienții, trebuie obligați. Autoritățile au devenit astfel indicatori de acte medicale în masă. La televiziuni toți influencerii erau doctori și mari profesori de imunologie și virusologie. A fost o bătaie de joc asupra actului medical, asupra sănătății, asupra economiei, asupra oamenilor. Un nou Nuremberg este în curs,  însă un proces de durată până vor apărea vinovații. Dar știm ce  s-a întâmplat după Nuremberg, au fost racolați de către americani pentru a continua ,,munca“. ,,Ei“ în continuare merg pe vaccinuri ARNm și vor să revaccineze chiar și pe cei care sunt vaccinați cu vaccinurile clasice. Intenția lor este să-i  ,,vaccineze” cu ARNm pe toți, vor ca toate aceste seruri cu ARNm să fie obligatorii, dacă nu aducem dovada că suntem vaccinați.  Asistăm la cea mai mare fraudă din istoria medicinii și a lumii. Este faptul că  nimeni nu a izolat vreodată vreun virus, deci nu există viruși. Curtea Supremă de Justiție din Germania a dat verdictul: virusul rujeolei nu există! Și este un virus despre care se spune că este de mult timp cunoscut (!).

Remediu pentru vaccinați

Veste bună pentru vaccinați: Nattokinaza poate dizolva proteina spike, iar vătămările provocate de vaccin pot fi vindecate, deși greu. Nattokinaza este o enzimă care este produsă prin fermentarea boabelor de soia cu bacteria Bacillus subtilus varietatea natto și a fost disponibilă ca supliment oral. Aceasta degradează fibrinogenul, factorul șapte, citokinele și factorul opt și a fost studiată pentru beneficiile sale cardiovasculare. Dintre toate terapiile disponibile și dintre toți agenții de detoxifiere, nattokinaza și peptidele înrudite sunt cele mai promițătoare pentru pacienți în acest moment. Tanikawa și colaboratorii săi au examinat efectul nattokinazei asupra proteinei Spike a Sars- Cov- 2. În primul experiment aceștia au demonstrat că Spike a fost degradată în funcție de timp și de doză într-un preparat de lizat celular care ar putea fi analog cu un recipient de vaccin. Al doilea experiment a demonstrat că nattokinaza a degradat proteina Spike în celulele infectate cu Sars-Cov-2. Acest lucru a reprodus un studiu similar realizat de Oba și colegii săi în 2021. După câțiva ani de utilizare pe piață ca supliment fără prescripție medicală, sugerează că nattokinaza este sigură, principala avertizare fiind sângerarea excesivă și precauțiile cu medicamente antiplachetare și anticoagulante concomitente. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte al A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here