Un bebeluș de 4 luni din Victoria a decedat în această dimineață. Părinții au sunat la 112 în jurul orei 6.00 pentru a cere ajutor, dar asistenții medicali de la Ambulanță n-au putut decât să constate decesul micuțului. Au sosit la fața locului și polițiștii din localitate pentru a afla împrejurările în care a survenit moartea bebelușului. Această familie locuiește în Victoria, pe strada Aleea Uzinei, în condiții insalubre. Așa cum explică primarul Camelia Bertea,   familiile locuiesc ilegal în acea zonă.

  • ,,Acolo sunt grădini nicidecum locuințe. Am început să demolăm din construcțiile ilegale de pe strada Aleea Uzinei. Probabil că acele familii nici nu sunt cetățeni ai orașului și s-au stabilit fără forme legale în grădini“ a spus primarul orașului.
  •   ,,Nu știm cauza morții bebelușului, poliția va stabili ceea ce s-a întâmplat. Este al doilea copil care moare de la această familie. Vedeți în ce condiții trăiesc“ au spus asistenții medicali.

Să ajungi la această familie, trebuie să treci linia ferată pe sub conductele de apă, prin noroaie și bălării. Din șosea nici nu poți bănui că în zonă sunt locuințe. Sunt niște bărăci răsărite printre copaci în care se adăpostește această familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here