Pregătită chiar de mama ei (Camelia Voinea, fosta gimnastă), Sabrina Voinea a obținut   la Cupa Mondială de gimnastică de la Doha, două medalii de aur, la sol și la bârnă, potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Gimnasta de doar 15 ani a participat la bârnă, cât și la sol.

  • Sabrina a câștigat medalia de aur la bârnă, după ce a fost notată cu 13.766 urmată de Anna Lashchevska (Ucraina, 13.333) și Emma Leonie Malewski (Germania, 13.233).
  • Și la sol, Sabrina a obținut   medalia de aur, fiind notată în urma exercițiului cu 13.600. Aici, pe podium s-au mai aflat Chiaki Hatakeda (Japonia, 12.900) și Breanna Scott (Australia, 12.800).
,,Sabrina a debutat cu dreptul la seniori la Cupa Mondială de la Doha. Antrenată de mama sa, Camelia Voinea – campioană mondială și europeană, vicecampionă olimpică la gimnastică, si de Cristian Moldovan, Sabrina a câștigat competiția la bârnă. Dificultatea și determinarea au fost azi de partea Sabrinei care a uimit asistența cu acrobatica sa.
Sabrinei i-au adus noroc azi și costumele purtate în concurs, pe care le-a primit de la Mariana Bitang. Sabrina face parte din proiectul ”Țara, țară, vrem campioane!” coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu. Bravoo, Sabrina! Succes la Campionatele Europene din luna aprilie! Felicitări antrenorilor tăi!“ a scris Comitetului Olimpic și Sportiv Român pe contul său de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here