În orașul Victoria continuă șirul de evenimente sportive și culturale organizate de asociațiile și instituțiile din localitate cu sprijinul Primăriei Victoria. În perioada 3-5 martie a.c. s-a organizat un stagiu de pregătire la karate cu maestrul japonez  Shuseki Manabu Murakami, 8 dan Karate S.K.I.F.
  • ,,La acest eveniment au participat 240 de sportivi veniți din întreaga țară, stagiul fiind  deschis tuturor practicanților de karate din țară” a spus Sensei Cătălin Bucur, 5 dan Karate S.K.I.F
Un nou eveniment  a început luni, 6 martie a.c., în organizarea Clubului Copiilor Victoria,   intitulat ,,Follow the rhythm of music”.  Este un proiect inclus în  programul Erasmus la care este participant și clubul copiilor din localitate.  Timp de o săptămână  profesori din Spania, Belgia și Turcia vor fi prezenți la Victoria  unde vor participa alături de Clubul Copiilor din Victoria la activități și  ateliere  legate de muzică și de tradițiile muzicale din zona noastră.
  • Luni, 6 martie, începând cu ora 17.00, toți participanții sunt invitați la o seară de folclor unde Ceata Liceului Teoretic ,,IC Drăgușanu“ va susțiune un program artistic.
  • Marţi, 7 martie, începând cu ora 17.00, se va organiza un spectacol de muzică uşoară şi dansuri moderne, susţinut de Clubul Copiilor Victoria şi copiii de la Zumba Kids.
  • Ambele spectacole vor avea loc în aer liber, pe platoul din faţa Clubului Copiilor.
  • ,,Organizarea acestui eveniment la Victoria este şi rezultatul eforturilor mele din perioada de profesorat, când am reuşit să înscriu Clubul Copiilor Victoria în două proiecte europene din cadrul programului Erasmus, unul dintre acestea fiind “Follow the rhythm of music” a scris Camelia Bertea, primarul de la Victoria pe contul ei de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here