Jandarmul Dumitrescu Constantin, a acționat cu promptitudine pentru a ajuta victimele accidentului produs pe DN1, la ieșirea din Codlea, miercuri, 15 martie a.c.

  • Aflat în imediata apropiere de locul producerii unui accident rutier pe DN 1 la ieşire din localitatea Codlea, jandarmul s-a îndreptat de urgență într-acolo, concomitent cu apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112. Ajuns la fața locului colegul nostru a verificat starea tuturor persoanelor implicate, iar la sosirea echipajelor a fost cel care a putut da detalii legate de aceste persoane. Mai mult decât atât, pentru evitarea producerii altor evenimente nedorite în zonă, s-a preocupat ca ceilalți participanți la trafic să fie atenționați din timp că în acel loc sunt probleme.Costi este subofițer operativ în cadrul Detașamentului 4 Zărnești, și deși este jandarm de câteva luni, a înțeles perfect care este rolul și menirea oamenilor aflați în slujba cetățenilor.”, a transmis IJJ Braşov.

În impact au fost implicate patru autorurisme. Conform ISU Braşov, sunt trei victime, conştiente.

  • Din primele informaţii primite în accident sunt implicate 4 autoturisme și au rezultat 3 victime, conştiente. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospecială de descarceare, o autospecială de stingere şi o autospecială de la SVSU Codlea.  Doua dintre cele trei victime au fost transportate la spital de catre echipajele medicale iar cea de a treia persoană a fost transportată la spital de către un participant la trafic, până la sosirea fortelor de interventie la fața locului.Toate cele 3 persoane sunt constiente. Alte 4 persoane au fost evaluate la fata locului și au refuzat transportul la spital.”, a transmis ISU Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here