•   Colegiul Medicilor și CNCD preiau ilegal rolul justiției și sancționează abuziv opozanții campaniei guvernamentale covid

  •  Radiațiile 5G pot provoca leziuni cerebrale,   demență și boala Alzheimer

E vremea ca sistemele să moară. E vremea ca adevărul să fie spus și înțeles.   Istoria ne-a învățat că atunci când imperiile încep să cadă legile deveneau nebune. Azi trăim din plin această vreme. Sistemele bancare sunt primele care se prăbușesc, după ele vor începe  să cadă guvernele formate din cozi de topor care s-au crezut dumnezei. În trei ani s-a încercat să se distrugă o lume și istoria ei prin legi demente. Dar înaintea oricărei prăbușiri sistemice a apărut cenzura. Este ceea ce se petrece astăzi, când nu ai voie să spui nimic, iar orice afirmație care contrazice minciuna este amendată de autorități, fizic, financiar, social. Dacă îndrăznești să spui un adevăr zeci de apostoli ai minciunii se trezesc ca niște haite de hiene și năvălesc peste tine. Un exemplu este cel al profesorului dr. Daniel Coriu, președinte al Colegiului Medicilor din România care a făcut publicitate unor produse farmaceutice experimentale cu efecte adverse imprevizibile, care a apărat pe acei medici care și-au injectat pacienții cu o substanță despre care nu se știa nimic, serul experimental cu  otrava mARN. Este cel care anchetează tocmai pe acei medici care au încercat să protejeze populația față de efectele malefice ale propagandei cu pseudoștiința. Într-o lume normală, acest președinte (Coriu) trebuie să-și dea demisia pentru complicitate la atentat la adresa sănătății populației. Trebuie să ne trezim. Omul trezit capătă imunitate naturală, nu mai este vulnerabil la atacul minciunii și fricii.

Presa mituită de Guvern pentru a răspândi teroarea covid în România

Au curs banii de la Guvern spre conturile presei pentru dezinformarea publicului. Astfel, presa a distrus sensul mass-media de a fi fidelă adevărului și numai adevărului. Practica terorismului psihologic prin presă a fost instituită în întreaga lume pentru a genera psihoză în masă de către artizanii ,,Marii Resetări” (Davos): Covid, război, foamete, decimarea populației globale. Groaza  a fost instaurată la nivel național și planetar ca instrument de dominare și supunere. Au murit mulți oameni. Nu de covid ci ca urmare a ,,protocoalelor” susținute de jurnaliștii și medicii plătiți. ,,Moral și politic trebuie să răspundă politicienii, experții (medici), influencerii, jurnaliștii. Mai ales cei care cereau   pedepsirea noastră  pentru simplul fapt că am refuzat să ne supunem unui oribil experiment genetic și psihologic” (avocat Gheorghe Piperea) Oamenii au fost mințiți pe față  de medici ticăloșiți. Hipnotizați de televizor oamenii s-au sedat cu serurile experimentale despre care chiar producătorii lor recunoșteau că nu sunt testate și pot produce efecte adverse grave. Dar oamenii care  nu mai citesc   s-au supus orbește  sloganului fals că ,,vaccinurile” (serurile experimentale) sunt ,,sigure și eficiente“. În fața valului de decese subite din România orice procuror cinstit ar putea demonstra adevărul. Oficial  181.830.237 lei,   aproape 40 de milioane de euro, au fost direcționați către presa mituită de către Guvernele Ludovic Orban și  Florin Cîțu,  potrivit unui document al Guvernului Nicolae Ciucă.    Prin OUG 63/2020 Guvernul a alocat 200 de milioane de lei pentru propaganda în problema Covid. Pe 26 mai 2020, Secretariatul General al Guvernului a publicat un raport preliminar cu privire la cererile de împărțire a acestor bani.

Sancțiuni abuzive de la CNCD 

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)a sancționat abuziv pe Olivia Steer în urma unei reclamații a Colegilor Medicilor din România (CMR) conduse de  Daniel Coriu, sponsorizat de companiile Pfizer și Johnson&Johnson  și promotor al injectării cu serurile experimentale Covid ale celor două firme Big Pharma. Și medicul Geanina Hagimă suportă sancțiuni drastice pentru modul în care a criticat campania Covid. A fost invitată din nou la ,,Comisia de Disciplină” a CMR, un alt organism  lipsit de fundament juridic care nu poate dubla justiția așa cum este și CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) unde se ,,desășoară“ Astalosz Csaba  de peste 20 de ani. Este pentru a doua oară când Olivia Steer este ,,judecată” de CNCD deși a pierdut în instanță prima ,,condamnare” a Oliviei  Steer.   De ce CNCD nu se sesizează și în cazul fostului premier  Florin Cițu  care a acuzat   majoritatea de 60% a poporului român   pentru că a refuzat experimentul cu serurile plătite la UE și Pfizer cu peste 1 miliard de euro din banii românilor (caz aflat sub anchetă națională și internațională).  Mai mult,  când reputatul jurist Valerian Stan a înaintat plângere în acest caz, CNCD a răspuns că ,,este dreptul premierului să insulte poporul român” (SIC!)

Pentru ce a fost sancționată  Olivia Steer

Olivia Steer a avut mai multe apeluri publice în pandemie,  unele s-au dovedit în timp a fi corecte (Parchetul General, Poliția Română).

  •  ,,Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7% nu veni la protest”
  •   ,,Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limită în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7% nu veni la protest”
  •   ,,Dacă te doare în cot că morții sunt declarați TOȚI în mod mincinos morți de covid, ascunși goi în saci de plastic și înmormântați ca animalele fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni la protest” (Din datele Centrului Național de Statistică și Informatică în Sănătate Publică s-a raportat un număr de 227 decese cu diagnostic principal Covid , adică 1% dintre decedați)
  •  ,,Dacă nu te revoltă că la ATI pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometați și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții și cu complicitatea criminală a ,,eroilor din linia întâi” și declarați apoi, cinic, morți de covid, nu veni la protest”
  •   ,,Dacă te lasă rece că ți se neagă dreptul de a protesta față de măsurile guvernamentale ilogice, neconstituționale și neargumentate științific în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7% nu veni la protest ”
  •   ,,Dacă ți se rupe că dreptul de acces în spitale după o viață de cotizații CASS pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai   ți-a fost interzis în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7% nu veni la protest”
  •   ,,Dacă ți-ai pus două trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niște măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7% nu veni la protest”
  •   ,,Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu) care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%  îți poartă de grijă sau îți vor binele nu veni la protest”

Radiațiile 5G provoacă demență și Alzheimer 

Cercetările privind radiațiile 5G arată că acestea pot provoca leziuni cerebrale, pot duce la demență și boala Alzheimer, potrivit experților din domeniul radiațiilor (The Defender). Experții au solicitat autorităților să țină cont de vocea comunității științifice în domeniul RF prin stabilirea unui ,,cadru de reglementare” privind radiațiile RF și oprirea implementării tehnologiilor 5G, inclusiv a contoarelor inteligente și a turnurilor de telefonie mobilă 5G. ,,Situația este absurdă” a declarat Mona Nilsson, director general al fundației suedeze pentru protecția împotriva radiațiilor. Deși primele două studii publicate  despre efectele 5G asupra oamenilor și animalelor au raportat efecte adverse grave asupra sănătății, autoritățile guvernamentale și companiile de telecomunicații continuă să amplaseze turnuri de celule 5G și contoare inteligente pe și în jurul locuințelor, a declarat Nilsson. Dr. Lennart Hardell, unul dintre cei mai importanți oameni de știință în ceea ce privește riscurile de cancer cauzate de radiații, a cerut să se discute public  acest aspect care este vital pentru sănătatea umană. Hardell care este oncolog și epidemiolog la Fundația de Cercetare a Mediului și Cancerului, autor a peste 100 de lucrări despre radiațiile neionizante a întrebat: ,,Ce societate trebuie să avem? Cu oameni bolnavi, cu problem, sau sănătoși, apți pentru societate? Este posibil ca guvernele să expună oamenii la o poluare periculoasă în propriile lor case și să nu poți scăpa?  Atât de mulță cercetare și nu se ține cont de ea?“ Hardell, Nilsson și coautorii lor sunt liderii unor organizații independente din Norvegia, Suedia, Danemarca și Finlanda care se concentrează asupra radiațiilor RF.

  •  Primul studiu privind efectele 5G a demonstrat că oamenii au prezentat o multitudine de simptome inclusiv tulburări severe de somn, amețeli, afecțiuni ale pielii, probleme de concentrare, tinitus, afectarea memoriei pe termen scurt, confuzie, oboseală, tendință spre depresie, simptome cardiace – la câteva zile după ce un turn de celule 5G a fost instalat deasupra apartamentelor lor.
  •  Al doilea studiu 5G a arătat că șobolanii expuși la 5G au avut o incidență crescută a deteriorării neuronilor și o creștere a stresului oxidativ în creier . Aceste efecte duc în cele din urmă la boli degenerative ale creierului uman cum ar fi demența , Alzheimer și alte boli neurologice . Nilsson a arătat că există multe studii anterioare care arată efectele dăunătoare ale radiațiilor 5G asupra creierului și sistemului nervos .

Potrivit studiilor realizate de Henry Lai, profesor emerit de bioinginerie la Universitatea din Washington, peste 244 de referate realizate între 2007 și 2022 au evidențiat efectele neurologice negative ale radiațiilor RF. Hardell și Rainer Nyberg, doctor în științe, profesor emerit de educație și studii privind bunăstarea la Universitatea Abo Akademi din Finlanda, au lansat în 2007 ,,Apelul 5G” care solicită factorilor de decizie politică să oprească implementarea 5G din cauza riscului de consecințe grave asupra sănătății umane. Până în ianuarie 2023, 420 de medici de primă clasă  și oameni de știință din întreaga lume au semnat ,,Apelul 5G”. În ciuda dovezilor științifice tot mai numeroase privind efectele nocive, autoritățile ,,continuă să ignore dovezile tot mai numeroase de riscuri clare”.    Nivelurile de radiații de radioofrecvență 5G depășesc cu mult nivelurile cunoscute ca fiind dăunătoare pentru viața umană și pentru viața sălbatică fiind astfel o ,,încălcare a drepturilor omului impunerea acestor radiații dăunătoare asupra oamenilor în propriile lor case fără consimțământul lor informat”.,,Este o încălcare clară a drepturilor omului – o consecință a corupției științei și a ”experților” care au rolul de a evalua știința” a declarat Nilsson. Cu toate că industria și politicienii au decis să meargă mai departe pe calea distrugerii vieții ,,Apelul 5G” este un document istoric important care arată că oamenii de știință au avertizat cu privire la efectele 5G asupra sănătății. (Gherasim Florin, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medical)   

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here