Martie este luna renașterii și a bucuriei iar NOI, Organizația Județeană Brașov a Partidului Națiune Oameni Împreună, a întâmpinat primăvara alături de oameni și de nevoile lor. Membrii acestei filiale a Partidului NOI au organizat mai multe acțiuni în orașele și municipiile din județul Brașov. S-au bucurat de întâlnirea cu NOI cetățenii din Brașov, Făgăraș, Ghimbav și Codlea, care au primit câte un frumos simbol al primăverii.

Mărțișorul cu NOI

  • ,,Sărbătoarea mărțișorului aflată la cumpăna dintre anotimpuri a creat multă voie bună, iar oamenii cu care am interacționat ne-au răsplătit cu multă căldură dar și cu speranță față de toate soluțiile reale pe care le avem ca partid pentru întreg poporul român“ spun reprezentnții acestei formațiuni politice.

Ziua Femeii cu NOI

 

 

Ziua de 8 martie a creat o emoție aparte deoarece reprezintă femeia și toate acele deziderate pentru care femeile din întreaga lume au militat de-a lungul timpului.

  • ,,Noi, în semn de mulțumire pentru că există în viețile noastre, le-am serbat așa cum se cuvine, cu o deosebită considerație, alături de promisiunea că le vom susține necondiționat în tot ce și-au propus. În contextul actual, complicat și tumultuos, implicarea femeilor devine o nevoie stringentă pentru ca societatea să funcționeze în echilibru și bunăstare“ a declarat Alexandru Merca, vicepreședintele Organizației Județeane Brașov a Partidului Națiune Oameni Împreună.

Ziua Fericirii cu NOI

Cea de-a doua jumătate a lunii martie   aduce încă o sărbatoare frumoasă, numită Ziua Internațională a Fericirii, marcată anual în data de 20 martie.

  • ,,Pentru noi fericirea este o alegere pe care dorim să o exprimăm prin pace, compasiune și consens, în timp ce binele comun este mai presus de binele personal. Totodată, am înțeles că doar împreună putem să fim fericiți cu adevărat și să clădim un viitor mai bun, atât de necesar“ au mai declarat reprezentanții Partidului NOI.

Acțiunile NOI continuă

Acțiunile organizate de Partidul  Națiune Oameni Împreună (NOI) inclusiv  cele derulate pe parcursul lunii martie  sunt cu și pentru oameni și au  menirea, așa cum spun reprezentanții NOI,  să scoată în evidență că fiecare dintre noi este imporant și contează în societate.

  • ,,Ne-am bucurat să constatăm deschiderea cu care oamenii îmbrățișează principiile pe care NOI le promovează. A fost o bucurie să observăm dorința oamenilor de a adera la noile organizații pe care le vom înființa în județul Brașov, în viitorul apropiat, cu excepția Ghimbavului unde există deja organizație. În numele Organizației Județene Brașov a Partidului NOI doresc să transmit tuturor o primăvară frumoasă, multă sănătate și să nu uităm sa fim un pic mai buni în fiecare zi“ a mai declarat Alexandru Merca, vicepreședintele Organizației Județene Brașov a Partiului NOI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here