A trecut un an de când Andrei s-a mutat în veșnicie. Mult prea tânăr, la nici 20 de ani. Un monument funerar și multe flori au fost  așezate la mormântul lui.  Un accident rutier petrecut la raliul organizat pe Ocolitoarea Brașovului în duminica de 27 martie 2022, a adus durere, multă durere în familia Tatu din Victoria. Singurul lor fiu, Tedy Andrei, a fost ucis de un bolid scăpat de sub control, deși cursa lui se încheiase. S-a încheiat însă și scurta viață a lui Andrei, care peste 2 luni împlinea 20 de ani.  

Șoferul care conducea un Lamborghini Huracan la Promo Rally-ul desfășurat pe ocolitoarea Brșovului în acea zi, o competiție pentru piloți amatori,  a pierdut controlul volanului după linia de sosire și a ieșit în decor. ,,Impactul a fost atât de puternic încât a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un spectator  aflat pe margine, în câmpul de alături“ a comunicat atunci, simplu, organizatorul competiției Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems. Salvatorii de la SMURD ajunși la fața locului au putut doar să declare decesul.

Multe semne de întrebare au existat și există în jurul acestui accident. Dar cine se face vinovat de moartea lui Andrei?    IJP Brașov anunța atunci o anchetă  în cazul morții lui Andrei Tatu. Se vorbea  despre un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Andrei  se afla pe câmp, la distanță de șosea, dar a fost spulberat de  bolidul care a ieșit de pe pistă. Mai mulți piloți care au concurat atunci reclamau nereguli, însă organizatorii au susținut că au luat toate măsurile de siguranță.    Lamborghiniul Huracan, de culoare albă, condus de un amator cu 240 km/oră l-a spulberat pe Andrei. Andrei n-a avut nicio șansă.    Ancheta oamenilor legii bate pasul pe loc. După un an dosarul nu s-a soluționat în niciun fel.   ,,Este în cercetare cazul“ comunica recent purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here