Călătoria de plăcere poate lua în unele situații o turnură neașteptată. Ratele crescute de criminalitate sau conflictele existente în unele țări pot fi considerate principalele motive pentru care mulți turiști ajung să aibă parte de experiențe turistice dezamăgitoare. Pentru a evita acest lucru, este de preferat să ții cont de acele destinații considerate a fi sigure pentru a călători în deplină siguranță și pentru a transforma o simplă călătorie sau una cu potențial de risc ridicat într-una dintre cele mai plăcute și relaxante vacanțe.
Islanda, cea mai sigură țară din lume

Despre Islanda se spune deseori că este cea mai sigură țară din lume, așadar poate fi și următoarea ta destinație de vacanță. Pentru că rata de infracționalitate este extrem de scăzută și oamenii sunt mai mult decât prietenoși, poți pune această țară pe lista țărilor în care poți călători în siguranță.

Iar dacă dorești să planifici o călătorie aici, nu uita că ai posibilitatea de a alege dintre cele mai avantajoase oferte de zbor sau cazare dacă alegi o agenție de turism online. Aceasta îți oferă într-un singur loc o varietate de oferte din care poți alege, astfel că vei economisi timp, bani și energie printr-o simplă și singură accesare a agenției eSky.ro. Rezultatele unui motor de căutare rapid și flexibil te vor ajuta să planifici călătoria în avans și să pui pe listă tot ceea ce dorești să vizitezi în această țară cu adevărat deosebită.

 

View from a car at full speed of a gravel road during an adventure trip.

Spania, o destinație sigură pentru călători

Despre Spania se poate spune că este, într-adevăr, o destinație sigură pentru călători. Mai mult decât atât, numeroase orașe din Spania te așteaptă să descoperi frumusețile naturale care există acolo. Poți achiziționa bilete avion Barcelona pentru a-ți bucura privirile cu arhitectura lui Gaudi, te poți relaxa pe frumoasele plaje de pe Coasta Mediterană sau poți vizita Catedrala din Barcelona muzeul Picasso sau muzeul Joan Miro pentru a-ți îmbogăți cunoștințele culturale și istorice.

Este bine, cu toate acestea, să fii atent și să îți iei anumite măsuri de precauție, astfel încât să ai siguranța unei călătorii sigure și fără probleme: evită zonele periculoase, fii atent la traficul din oraș și la condițiile de vreme și încheie o asigurare de călătorie care să îți asigure serviciile medicale la nevoie. Asigură-te că ai acces la toate detaliile asigurării și că poți consulta unitățile medicale la care poți apela și de pe telefon.

Dacă consideri că mijloacele de transport în comun nu reprezintă o soluție avantajoasă pentru tine, pe lângă zbor și cazare poți alege pentru închirierea unei mașini la destinație. Vei beneficia, în acest fel, de toată libertatea necesară și de tot confortul dorit pentru a vizita în liniște cele mai frumoase atracții ale acestui oraș.

 

Cityscape of Barcelona at sunny day. Aerial view

Italia, o țară sigură care îți poate oferi o experiență de călătorie inedită

Și Italia este o destinație turistică extrem de populară și în același timp destul de sigură atunci când vine vorba de nivelul de infracționalitate sau de cel de securitate. Acesta din urmă este extrem de eficient, iar nivelul de infracționalitate este extrem de scăzut, ceea ce face din această țară una dintre cele mai sigure țări din Europa.

Pe lângă siguranță, poți beneficia și de diversitatea pe care o oferă această destinație turistică. Achiziția unor bilete avion Roma te va aduce mai aproape de descoperirea unei destinații de top în ceea ce privește cultura sau istoria, dar nu numai. Apelând la serviciile unei agenții de turism online, vei beneficia de unele dintre cele mai bune oferte de preț, având în același timp posibilitatea de a rezerva totul într-un singur loc. Poți alege călătoriile alternative, poți alege acele călătorii atractive și poți selecta ofertele de care ești interesant dintr-o selecție variată, pe categorii.

Alte țări sigure pentru călătorii oriunde în lume

Un loc de top în ceea ce privește siguranța în călătorie îl ocupă și Elveția. Cunoscută pentru peisajele montane spectaculoase și pentru turismul ecologic, Elveția este o țară cu o rată foarte mică de criminalitate.

Pentru că ai acces la oferte atractive zi de zi, o agenție de turism online te poate ajuta să îți planifici călătoria în Japonia, în Canada sau în Noua Zeelandă, alte țări considerate foarte sigure. Mai mult decât atât, îți poți planifica de acasă călătoria după ce o rezervi pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here