Un bărbat de 23 de ani, A.B.,  a pus în alertă, azi noapte, zeci de polițiști , după ce a fugit de sub escortă. Omul a reușit să se facă nevăzut chiar din sediul Poliției Victoria. Așa cum spun localnicii tânărul avea și cătușele la mâini când a evadat de sub nasul polițiștilor.

Alarma s-a dat marți seara.  Alexandru a fost dus la sediul Poliției pentru că și-ar fi agresat sora. Ajuns însediul Poliției Victoria, acesta a încercat să fugă și chiar a reușit.  Nouă echipaje de poliție au făcut filtre la intrările din oraș pentru a-l găsi pe tânăr.  Li s-au alăturat și 2 echipaje de jandarmi după câteva ore.   Oamenii legii au interogat prieteni și chiar pe sora agreată, în încercarea de a da de urma celui care le-a înșelat vigilența.

Alexandru a fost găsit, după aproximativ șase ore de căutări. Poliția nu a comunicat nicio informație despre isprava de marți noaptea, dar agenții de poliție vor da socoteală în fața șefilor.  Oricum, în școlile din oraș elevii au fost sfătuiți să nu se plimbe prin oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here