FOTO: Viva

Cunoscutul designer are o poveste de viață impresionantă, asta pentru că a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră, arată Libertatea. Părinții adoptivi nu i-au ascuns că este înfiat și a aflat de la o vârstă fragedă ce s-a întâmplat cu el. Stephan a povestit recent aceste detalii. „Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit.

Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important”, spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show în urmă cu ceva timp.

Despre Stephan Pelger

Moda pentru Stephan a reprezentat  dintotdeauna vocația sa.  S-a născut la BRAȘOV în 1980, în plină perioadă comunistă. Tragedia vieții lui s-a transformat într-un miracol. A fost înfiat la vârsta de un an de o familie de naționalitate germană. De mic îi plăcea să se îmbrace frumos, iar mai târziu avea să își transforme pasiunea pentru haine într-o carieră frumoasă.

A fost îngrijit de o bonă unguroaică și care îl striga cu apelativul de PISTIKE. Tocmai de aceea, STEPHAN și-a botezat cățelușul cu acest nume. A trăit într-o casă cu o grădină imensă, un adevărat cămin mobilat cu un gust desăvârșit, cu mobilier stil. Și-a deschis primul magazin la MUNCHEN în 2011. A colaborat cu cei de la ESCADA, HUGO BOSS și a participat la FASHION WEEK de la BERLIN.

Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger

Creatorul de modă a avut ultimele apariții la TV în urmă cu câteva luni, atunci a povestit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă, suferea de depresie și de insomnie cronică. „La mulți ani, tata! Ne este dor de tine. Îmi este foarte dor de tine. Odihnește-te în pace”, a scris Stephan Pelger în ultimul mesaj postat pe Facebook, de pe 6 iunie.
pelger-2

pelger

În urmă cu trei luni, Stephan Pelger a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Aceasta a fost ultima lui apariție pe micul ecran. Designerul s-a bucurat atunci de invitația prezentatoarei: „Bine te-am găsit, Teo”, a spus el, după care Teo Trandafir l-a întrebat despre depresie. „Acesta este un subiect tabu, este un subiect tabu să fii depresiv, să fii anxios, alcoolic, să ai probleme cu tot felul de substanțe. Acum cazul meu este unul foarte clar. Ce s-a întâmplat atunci în Franța m-a marcat îngrozitor de tare”, a declarat el.

Stephan Pelger, răpit, jefuit și bătut la Cannes în 2018

Episodul din Franța la care a făcut referire s-a întâmplat în anul 2018. Designerul a fost răpit, jefuit și bătut de două femei la Cannes. Într-o postare pe rețelele de socializare, el a dezvăluit atunci prin ce a trecut. „În această dimineață, la ora 9, s-a întâmplat ceva de neimaginat, în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu vă preocupe subiectul pe voi, dar sunt foarte speriat. Și scriind despre asta, poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes.

Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras înăuntru și m-au dus într-o parcare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat. Apoi m-au aruncat pe stradă îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important! Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital. Am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei, care nu au plecat de lângă mine nicio clipă”.

Suferea de insomnie și depresie

La începutul anului acesta, Stephan Pelger a povestit că de aproape cinci ani nu mai putea dormi nopțile și avea adesea și stări de depresie. Problemele ar fi început după ce Stephan a fost jefuit la Cannes. Totul s-a petrecut în 2018, iar la momentul respectiv, creatorul vestimentar a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri

„La data de 8 iunie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință din sectorul 2 se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că este vorba de cunoscutul designer Stephan Pelger. Trupul neînsuflețit al designerului va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here