FOTO: doctorulzilei.ro

Testul „pumnului închis” este un pseudo test de personalitate simplu, distractiv și eficient, care îți poate dezvălui câteva lucruri despre personalitatea ta și modul în care iubești, arată doctorulzilei.ro.

Felul în care îți ții încheietura mâinii care dezvăluie multe despre tine și despre modul în care te comporți în viața ta amoroasă, cum te percep oamenii sau care sunt luptele tale interne.

Testul pumnului închis: Varianta 1- Degetul mare se află deasupra arătatorului

Personalitate externă: Dacă ai degetul mare deasupra degetului arătător, așa cum boxerii își țin pumnii, atunci ai o imaginație puternică. Ești extrem de intuitiv, îți place să sari în ajutor și ai un suflet sensibil. Ești plin de compasiune, dar și puțin nesigur. În viață, ești o persoană entuziastă, care nu este deranjată de fleacuri. Îți pierzi repede răbdarea. Ești acea persoană amuzantă care iubește aventurile.

Personalitate internă: În interior ești o persoană cu totul diferită. Îți dorești să fii protejat și tratat cu sinceritate, să fii acceptat și recunoscut. Oamenii te folosesc și tu știi asta, dar eliberează-te chiar și atunci când ești rănit. Îți plac lucrurile simple. 

Viața amoroasă: Nu ești foarte priceput să îți exprimi sentimentele. Ceea ce îi spui partenerului tău este doar jumătate din ceea ce simți cu adevărat. Chiar îti suprima supărarea sau furia față de partenerul tau.

Varianta 2- Degetul mare se află în exterior, peste celelalte degete

Personalitate externă: Ești plin de talent și ești foarte deschis la minte. Oamenii te văd ca pe o persoană prietenoasă și creativă. Încrederea ta și stima de sine puternică îi impresionează pe oameni. Cauți puterea și o obții. Muncești din greu, ești idealist și mereu în alert.

Personalitate internă: Ai o inimă foarte fragilă. Ești foarte vulnerabil și problema este că te aștepți la prea multe.

Viață amoroasă: Gândești prea mult și derulezi amintiri deprimante într-o buclă în capul tău. Îți este greu să te desparți de cineva. Ai tendința de a ezita foarte mult și vrei mereu ca partenerul tău să te însoțească. Îți iubești foarte mult partenerul.

Testul pumnului închis: Varianta 3 – Degetul mare se afla în interiorul pumnului, sub celelalte degete

Personalitate externă: Ești foarte inteligent, agil și bun în a-ți exprima gândurile cu voce tare. Ai tendința de a reacționa foarte repede și deseori te emotionezi. Ești practic, dar atent. Chiar îți faci foarte multe griji din cauza personalității tale sensibile.

Personalitate internă: Tu, ca persoană, alegi să rămâi tăcut și blând. Ești acea persoană care se sacrifică mult pentru a evita orice negativitate. Încerci tot posibilul să nu rănești pe nimeni. Nu este foarte greu să fii înțeles  și tot ceea ce îți dorești este o persoană care să te înțeleagă pe tine și visele tale.

Viață amoroasăUrăști cearta și circumstanțele care îți cer să faci asta. Dar, cea mai mare slăbiciune a ta este inima ta moale. Chiar dacă partenerul tău te-a rănit, îi vei accepta scuzele sincere. Tu alegi să uiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here