Elevii din ciclul primar de la Colegiul Național „Johannes Honterus” din Brașov au parte zilele acestea de ore de educație ecologică. Astfel, în 12 iunie, elevii au avut parte de o oră de educație ecologică în aer liber, care, prin jocuri interactive și cu ajutorul unor prezentări ilustrative, au învățat și au înțeles valoarea mediului înconjurător și importanța păstrării unui mediu frumos și curat pentru toți. Ora de ecologie va continua și în 14 iunie, începând cu ora 09.00, la aceeași instituție de învățământ.

  • Pe lângă faptul că au obținut informații importante legate de protecția mediului, cei mici au primit și mici cadouri de la instituțiile și companiile implicate în proiect. Prin implicarea în astfel de activități urmărim unul dintre obiectivele principale ale ADI ISO Mediu Brașov, cel de a-i învăța pe cei mici principiile «celor 3R», adică reducere, reutilizare, reciclare”, a  declarat președintele Asociției de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu (ADI ISO Mediu) Brașov, Liviu Butnariu.

Proiectul „Poluarea-pericol pentru viață”, început la Colegiul Național „Johannes Honterus” din Brașov, este derulat de Comisariatul Județean Brașov al Gărzii Naționale de Mediu, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Brașov, Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, SC Fin Eco SA, DS Smith Paper Ghimbav SRL, ASUM BRASOV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here