Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a dat publicităţii un anunţ de recrutare privind scoaterea la concurs a încă trei posturi.  Astfel, Aeroportul vrea să angajeze un inspector de specialitate la Compartimentul Calitate și Monitorizare a Conformității, un alt inspector de specialitate la Biroul SMS – Sistem Management Siguranță și un inspector siguranță operațională la Compartimentul Siguranță și Coordonare Operațională. Printre alte cerințe, ca de obicei, o condiție importantă este ca viitorii angajați să aibă „respect pentru autoritate și ierarhie”.

Trei etape 

Concursul se va desfăşura în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere (probă eliminatorie), proba scrisă (test grilă = 100 puncte), interviul (100 puncte). Sunt declarați admiși la proba scrisă, respectiv, la interviu candidații care au obținut minimum 50 puncte din totalul de 100.
Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu. Stabilirea candidaților care urmează să ocupe posturile vacante scoase la concurs se face în ordinea descrescătoare a notei obținute. Pentru ca un candidat admis la concurs să poată fi angajat, el trebuie să întrunească, cumulativ, următoarele condiții obligatorii: să dețină certificat de cazier judiciar fără înscrisuri; să obțină diagnosticul APT de muncă în urma controlului medical efectuat anterior încheierii Contractuli Individual e Muncă; să treacă cu succes de verificarea standard și de verificarea aprofundată a antecedentelor.

Pentru candidatii declaraţi „Admis” se vor încheia contracte individuale de muncă, pe perioadă determinată, pe o perioadă de 3 luni – 12 luni, perioadă în care se verifică antecedentele, pe baza unui Formular pentru verificarea aprofundată a antecedentelor, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 272/9.508/172/2022/M.23 pentru aprobarea Normelor privind efectuarea verificării aprofundate a antecedentelor persoanelor, conform prevederilor art. 4 din OUG nr. 7/2022 privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2015/1.998 din 5 noiembrie 2015 de stabilire a măsurilor detaliate de implementare a standardelor de bază comune în domeniul securității aviației, așa cum a fost modificat prin Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2019/103 al Comisiei din 23 ianuarie 2019.
Persoanelor recrutate li se vor încheia contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată, conform legislaţiei în vigoare, doar dacă au trecut cu succes prin verificarea aprofundată a antecedentelor şi au obţinut avizul favorabil.
În cazul în care unul dintre candidații care au promovat etapele anterioare nu trece de proba de verificare a antecedentelor, nu va fi recrutat, urmând ca la această probă să fie nominalizat următorul candidat, în ordinea descrescătoare a notei finale obținute.

Calendarul de desfăşurare a concursului:

  • depunerea dosarelor: 13-26 iunie 2023, ora 16:00, la Compartimentul Resurse Umane, SSM,IT&C, cam. 313 etajul III, Consiliul Judeţean Braşov;
  • selecţia dosarelor: 27-28 iunie 2023;
  • afişarea rezultatelor selecţiei dosarelor: o zi lucrătoare de la expirarea termenului de selecţie a dosarelor;
  • termenul de depunere a contestaţiilor în urma selecţiee dosarelor: cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului;
  • soluţionarea contestaţiilor: maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor;
  • proba scrisă: 4 iulie 2023, ora 11:00;
  • afişarea rezultatelor la proba scrisă: maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei;
  • termenul de depunere a contestaţiilor în urma probei scrise: cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului;
  • soluţionarea contestaţiilor: maximum 1 zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor;
  • interviul: în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise;
  • afişarea rezultatelor interviului: maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei;
  • termenul de depunere a contestaţiilor în urma interviului: cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului;
  • soluţionarea contestaţiilor: maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor;
  • afişarea rezultatelor finale: în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de soluţionare a contestaţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here