Medicul Naomi Wolf a descoperit dovezi concrete în documentele Pfizer potrivit cărora compania și-a proiectat intenționat serurile ARNm pentru a afecta ciclul reproductiv al femeilor la vârsta fertilă. Există însă multe alte efecte cum sunt miocardita, paralizie, accident vascular cerebral, cheaguri de sânge, deces. ,,Acesta este un roman de suspans în care se pune întrebarea cum împiedicăm femeile să aibă copii sănătoși? Aceasta este povestea documentelor Pfizer. Acești oameni nu vor ca noi să fim autosuficienți. Ei vor să fim dependenți și speriați“ precizează  dr. Naomi Wolf . Există o secțiune a documentelor Pfizer în care se enumeră evenimentele adverse, concluzionând  că femeile suportă 72% dintre acestea iar cele mai multe sunt tulburările de reproducere. Astfel, sunt enumerate 20 de lucruri   diferite care pot să se întâmple în legătură cu menstruația femeilor în care Pfizer recunoaște că ARNm dereglează și afectează sănătatea reproductivă a femeilor.   Dr. Wolf a prezentat detaliat ,,lucruri extrem de caudate“ în documentele Pfizer cum ar fi fete de zece ani care au menstruație la prima injectare și femei în postmenopauză lungă în vârstă de 80 – 90 de ani care sângerează din nou după ce au fost injectate. Acum,  în 2023,  problemele de fertilitate s-au concretizat. Statisticile arată că un milion de copii lipsesc în Europa, există un număr dublu de avorturi spontane și o scădere cu până la 20 % a născuților vii în întreaga lume.   Există în documentele Pfizer un raport despre cancere, un raport despre accidentele vasculare cerebrale, un raport despre afectarea ficatului, afectarea rinichilor. Nici măcar unul dintre medicii de familie nu spune însă pacienților că aceste boli apar în documentele Pfizer ca efecte secundare.

 OMS plănuiește ,,simularea“ unei noi pandemii 

,,Pandemia“ Covid 19 a avut rolul de a provoca ,,Marea panică a anului 2020“,  pregătind terenul pentru injectările în masă cu material genetic ceea ce a fost în concordanță cu așa numita ,,A Patra Revoluție Industrială“ condusă de Klaus Schwab. Organizația Mondială a Sănătății a cerut ,,simularea“ unei alte pandemii globale astfel încât să se asigure că mecanismele de control totalitar  (integrate în acordul său privind pandemiile) sunt eficiente împotriva omenirii.  Așa cum a fost  simularea din Exercițiul Eveniment 201 care a avut loc pe data de 18 octombrie 2019, nu cu mult timp înainte ca ,,boala“ Covid -19  să devină o pandemie. Potrivit unui raport al ZeroHedge, 194 de țări continuă să lucreze la proiectele de acorduri privind pandemiile care vor acorda mai multă autoritate Organizației Mondiale a Sănătății (O.M.S.) , G.P.M.B. (Global Preparedness Monitoring Board) – un organism convocat de O.M.S.  Aceștea au cerut ca până la sfârșitul acestui an să fie efectuată o simulare de pandemie la nivel mondial pentru a testa eficacitatea noilor termeni înainte ca țările membre să le semneze în 2024.

  •   ,,Considerăm cu putere că nu putem aștepta următoarea urgență pentru a afla cât de bine va funcționa acordul pandemic“ a declarat pe 22 mai Joy Phumaphi, copreședinte al G.P.M.B. ,,De aceea sugerăm statelor membre să efectueze un exercițiu de simulare bazat pe proiectul de acord și proiectul de amendamente la R.S.I. mai târziu în acest an, înainte ca acestea să fie finalizate și adoptate“.
  •  ,,Un exercițiu de simulare în prealabil, o monitorizare robustă și responsabilitatea după adoptarea lor sunt două modalități prin care ne putem asigura că aceste instrumente importante își îndeplinesc potențialul și că suntem pregătiți pentru următoarea pandemie“, se arată în document.

Plandemia a  ucis  65  de milioane  de oameni   

Universitatea Johns Hopkins împreună cu Fundația Bill și Melinda Gates și Forumul Economic Mondial au găzduit Evenimentul 201, un exercițiu de pandemie la nivel înalt pe 18 octombrie 2019 la New York. Exercițiul a ilustrat domeniile în care parteneriatele public/privat vor fi necesare în timpul răspunsului la o pandemie severă pentru a diminua consecințele economice și sociale pe scară largă. Acesta e un exemplu de corporatism în care clasa conducătoare este atât guvernul cât și corporațiile. Scopul este Controlul și puterea totale asupra omenirii.   Oamenii și-au distrus chiar și mijloacele de trai, dovedind astfel cât de ușor este să controlezi omenirea în masă. Este vorba despre centralizarea puterii în ceea ce privește situațiile de urgență medical, a declarat pentru Epoch Times David Bell,  medic în domeniul sănătății publice și fost angajat al O.M.S., specializat în politică epidemică. Acest lucru va centraliza autoritatea în cadrul O.M.S. care va reveni directorului general și va extinde domeniul de aplicare la ceea ce ei numesc o o singură autoritate privind Sănătatea pe glob.

 Autoritățile europene vor să ,,vaccineze“ anti-Covid cu trei doze copiii sub cinci ani 

Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor și Agenția Europeană pentru Medicamente (E.M.A.) au cerut statelor U.E. să administreze trei doze de ,,vaccine“ (ser experimental) anti-Covid adaptat la noile subvariante Omicron copiilor cu vârste mai mici de cinci ani. Totodată ținte principale ale campaniei de vaccinare trebuie să fie femeile însărcinate și cadrele medicale. Numeroasele studii   care au arătat riscurile serurilor experimentale anti-Covid nu par să fi ajuns pe masa autorităților europene. În plus nici vestea că pandemia s-a încheiat și numărul de cazuri Covid a devenit insignifiant nu a pătruns în birourile celor care dictează politica de sănătate din U.E.  Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor  (E.C.D.C.) și Agenția Europeană pentru Medicamente au cerut producătorilor un vaccin anti-Covid adaptat subvariantelor Omicron pentru demararea campaniei de vaccinare din toamnă. Autoritățile europene cer ca acest ,,vaccine“ (ser experimental) să fie administrat și copiilor cu vârste de sub cinci ani care ar trebui să primească trei doze. Această limită de vârstă s-a bazat pe date epidemiologice care indică faptul că copiii mai mari de cinci ani au fost în mare parte expuși la Sars-Cov-2, fie prin infecție, vaccinare sau ambele și prin urmare au creat deja un răspuns imun specific  Sars-Cov-2, susțin reprezentanții E.M.A.  Pentru persoanele cu vârsta peste cinci ani când vaccinarea este recomandată conform ghidurilor naționale este indicată o singură doză de vaccin (ser experimental) nou adaptat. Pentru copiii cu vârsta sub cinci ani fără antecedente de vaccinare sau infecție anterioară cu Sars-Cov-2 se recomandă o serie primară compusă din două sau trei doze în funcție de vaccinul specific ce urmează a fi administrat. Se așteaptă ca utilizarea la copii și adolescenți să respecte ghidurile naționale. La persoanele cu imunitate compromisă ar putea fi necesare doze suplimentare. Numărul de doze și intervale trebuie adaptate la fiecare pacient în funcție de severitatea afecțiunii și în conformitate cu recomandările naționale, se arată într-un comunicat E.M.A. Astfel, revaccinarea se va face la un interval de până la trei luni după doza anterioară. Cu toate acestea intervalul de timp dintre doze poate varia în funcție de epidemiologie și de populația vizată putând fi luate în considerare intervale de patru luni. Conform considerentelor de sănătate publică emise recent de E.C.D.C. pentru viitoarele campanii de vaccinare din toamnă (!) o prioritate ar fi adulții în vârstă de peste 60 de ani, persoanele imunodeprimate, cele cu afecțiuni medicale subiacente indiferent de vârstă și femeile însărcinate. Astfel, se asigură depopularea masivă a globului.

OMS vrea pașapoarte digitale globale  

Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri în cadrul unei conferințe de presă comune care a avut loc la Geneva pe data de 5 iunie (Life Site News).

  •  ,,În iunie 2023, O.M.S. va prelua sistemul de certificare digitală Covid-19 al Uniunii Europene pentru a stabili un sistem global care va ,,contribui“ la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva ,,amenințărilor“ actuale și viitoare la adresa sănătății inclusiv a pandemiilor“, se arată în comunicatul de presă al O.M.S.

Pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri se află de ceva timp pe agenda O.M.S.  În februarie 2022, O.M.S. a însărcinat T-Systems, o filială a Deutsche Telekom, să dezvolte un sistem global de pașapoarte digitale pentru vaccinuri. Odată cu Noul Tratat privind pandemia și cu amendamentele la Regulamentul Sanitar Internațional (R.S.I.), dacă acestea vor fi adoptate în 2024 , așa cum este planificat, O.M.S. ar putea fi instalată ca un organism de guvernare – de facto – pentru statul profund global, a declarat Dr  Joseph Mercola. Cu alte cuvinte,  un singur om, în speță directorul general al O.M.S., poate lua hotărâri în materie medicală (Dictatura medicală globală) peste parlamentele și guvernele țărilor care vor semna acest pact. Partidele aflate la conducerea țării au distrus ,,pas cu pas“  România  ,,educată“.  (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Maedicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medical)  

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here