FOTO: Libertatea

Leandro De Niro Rodriguez, unul dintre nepoţii marelui actor Robert De Niro, a încetat din viață la vârsta de 19 ani, a anunţat mama tânărului, Drena De Niro, relatează publicația nypost.com, preluată de Agerpres.

Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, fata cea mare a starului american cu prima lui soţie, Diahnne Abbott, a dezvăluit această informaţie duminică, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram în care a scris: „Mi-aș fi dorit ca doar dragostea să te fi salvat”. Ea nu a precizat cauza decesului fiului ei, al cărui tată este artistul Carlos Mare.

Publicația britanică Daily Mail scrie însă că nepotul celebrului actor a fost găsit mort duminică după-amiază într-un apartament situat pe Wall Street, cu o pulbere albă pe o farfurie aflată în apropierea corpului său.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit așezat pe un scaun într-un apartament cu un dormitor, evaluat la 950.000 de dolari, situat în Cipriani Club Residences de pe Wall Street. O sursă din cadrul poliției a declarat pentru Daily Mail că substanța era în apropierea corpului său și că nu existau semne de traumă. El a fost găsit de un prieten care nu mai știa nimic de el de câteva zile și care voia să verifice ce face, conform unei surse din cadrul poliției citate de TMZ.

Administratorul imobilului de pe Wall Street a confirmat că Leandro locuia în clădire. Potrivit acestuia, tânărul locuia singur în apartamentul de lux de la etajul șase, închiriind apartamentul de mai puțin de un an. Apartamentul se află în aceeași clădire cu Cipriani, un local de lux destinat evenimentelor speciale.

Leandro urma pașii carierei bunicului său

Leandro era actor și a apărut alături de Drena De Niro în filmele „A Star Is Born” (2018), „The Collection” (2005) şi „Cabaret Maxime” (2018). Robert De Niro a adoptat-o pe Drena în 1976 atunci când s-a căsătorit cu Diahnne Abbott. Cei doi foşti soţi au împreună şi un fiu biologic, Raphael, născut în acelaşi an.

Din relaţia sa cu actriţa şi modelul Toukie Smith, Robert De Niro a avut apoi doi fii – gemenii Julian şi Aaron. Cei doi fraţi, în vârstă de 27 de ani, s-au născut cu ajutorul unei mame-surogat în 1995. În 1998, starul american şi cea de-a doua soţie a lui, Grave Hightower, au devenit părinţii unui băiat, Elliot. Fiica lor, Helen, s-a născut în 2011 tot cu ajutorul unei mame-surogat.

În mai 2023, Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunţat că a devenit tată pentru a şaptea oară, după ce actuala sa parteneră de viaţă, Tiffany Chen, a născut o fetiţă, Gia Virginia. Starul american de film are alţi trei nepoţi, care sunt copiii fiului său Raphael.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here