Starul Sir Elton John a susţinut sâmbătă seară ultimul concert din cariera sa, după mai bine de jumătate de secol de turnee. Spectacolul a avut loc la la Stockholm, în fața a aproximativ 30.000 de fani veniţi din toate colţurile lumii.

  • Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici”, a spus el publicului. Starul în vârstă de 76 de ani s-a așezat la pian puţin după ora 20:00 (18:00 GMT), în aplauzele publicului, deschizându spectacolul de adio cu una dintre cele mai populare melodii ale sale, „Bennie and the Jets”. El a continuat apoi să interpreteze „Philadelphia Freedom” şi „I Guess That’s Why They Call It the Blues” în faţa unui public captivat, purtând ochelari strălucitori albaştri şi roşii.

Timp de mai bine de două ore, melodiile s-au succedat, intercalate de momente în care artistul le-a mulţumit fanilor săi, precum şi muzicienilor şi echipei sale, dintre care unii sunt alături de el de peste 40 de ani.

Vreau să le aduc un omagiu acestor muzicieni”, a spus el, potrivit News.ro. „Sunt cu adevărat incredibili (…) şi sunt cei mai buni”. La scurt timp după „Border Song”, dedicată lui Aretha Franklin, „I’m still standing” a făcut ca cei aproximativ 30.000 de fani prezenţi la Tele2 Arena să se ridice în picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here