,,Organizația PNL Făgăraș își exprimă indignarea față de haosul creat de administrația Sucaciu prin blocarea circulației mașinilor pe șoseaua Combinatului.
Dar înainte de toate, calitatea proastă a lucrărilor ridică un uriaș semn de întrebare în privința finalității așa-zisului plan de mobilitate.
Pentru a construi o punte pietonală nu e nevoie să strici un pod în perfectă stare de funcționare. Nu stim să existe vreo expertiză tehnică din care să rezulte altceva.
Adresăm primarului Sucaciu o scrisoare deschisă.
Ne vom adresa și instituțiilor statului care au atribuții în domeniu. Inspectoratul de Stat în Construcții, SEGA, ISU, Inspectoratului de Poliție – Direcția Rutieră.
Către Sucaciu Gheorghe, primarul Municipiului Făgăraș
Domnule primar,
PNL Făgăraș vă solicită urgent să prezentați public documentele care au stat la baza deciziei de oprire a circulației pe DJ 104C – Șoseaua Combinatului precum și documentele de autorizare demolare/construcție/reamenajare pod peste Râul Racovița, certificat urbanism, avize, acorduri, autorizație de construcție, conform Legii nr. 50/1991 și Legii nr. 350/2001 .
Solicităm:
1. Acordul Consiliului Local Făgăraș (în calitate de administrator al drumului) privind intervenția, demolarea, extinderea/reamenajarea podului peste Râul Racovița
2. Expertiza tehnică/studiul prin care se impune necesitatea demolării sau modificării structurii podului
3. Certificatul de Urbanism pentru modernizare/reamenajare/extindere construire pod
4. Acordul Inspectoratului de Politie Judetean – Serviciul Rutier, avizele de la instituțiile de specialitate (Serviciul de Gospodărire a Apelor, Direcția Drumuri Județene, ISU, etc), studiul geotehnic.
5. Autorizația de construcție/modernizare/reamenajare/extindere pod.
Vă solicităm să puneți la dispoziție aceste documente în cel mai scurt timp posibil, prin intermediul consilierilor PNL Făgăraș, conform Codului Administrativ și în temeiul Legii 544/2001, privind accesul la informațiile de interes public“. (PNL Făgăraș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here