Tragedie într-o familie din județul Brașov, acolo unde un copil a fost găsit mort. Băiețelul a căzut într-un canal de irigații, arată fanatik.ro.

Descoperirea a fost făcută luni seara la ieșirea din localitatea Bunești spre Viscri. Se pare că micuțul ar fi căzut într-un canal de irigații din Bunești, potrivit polițiștilor.

La fața locului au fost chemați pompierii, pentru a-l extrage pe băiat. De asemenea, au fost solicitate și echipajele SAJ și SMURD. După ce a fost scos, medicii au încercat să îl resusciteze, sperând că va fi salvat.

Însă, din nefericire, minorul nu a răspuns manevrelor. „În jurul orei 19:50, am fost solicitaţi să intervenim la ieşirea din localitatea Buneşti spre Viscri, la un copil de 7 ani căzut într-un canal de irigaţie. Copilul a fost extras din canal de către pompieri în stop cardirespirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a răspuns la acestea, medicul SAJ declarând decesul”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

În zona cu pricina au ajuns și polițiștii pentru a desfășura cercetările necesare. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acest eveniment nefericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here