O femeie care conducea o adevărată rețea infracțională s-a căsătorit cu 27 de bărbați și a reușit să le fure banii. Cum proceda.

Dragostea e oarbă, au demonstrat-o 27 de bărbați care s-au căsătorit cu aceeași femeie. Aceasta din urmă avea un plan bine pus la punct prin care îi convingea să o ia de soție, apoi dispărea fără urmă.

Mai mulți bărbați din Colonia Presei din Srinagar Lal Chowk s-au plâns că o femeie pe nume Avram s-a măritat cu ei apoi i-a jefuit. Întâmplarea desprinsă din filme s-a petrecut în districtul Budgam.

Femeia care s-a căsătorit cu 27 de bărbați i-a sedus, apoi a plecat de fiecare dată cu banii și aurul lor, motivând că merge să-și viziteze părinții. După ce ieșea pe ușă, însă, se făcea nevăzută pentru totdeauna, spre disperarea soților păgubiți.

Mai multe persoane au dezvăluit că hoața este rezidentă în Rajouri, în divizia Jammu și conduce o întreagă rețea infracțională, scrie news9life.com. Infractoarea își alege cu grijă țintele, victime fiind persoane potente financiar, care puteau contribui la zestrea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here