Festivalul ,,La noi la Victoria Veniți!”  se va organiza și în acest an la Victoria sâmbătă,  19 august 2023, iar tema  stabilită de organizatori este ,,Victoria- orașul prieteniei”. A devenit o tradiție în orașul de la poalele Făgărașilor, ca în sezonul estival localnicii și nu numai să se relaxeze și să scocializeze în cadrul acestui eveniment de tip invitație. Festivalul este organizat de Primăria și Consiliul Local Victoria,  proiect finanțat de Consiliului Județean Brașov.

  • ,,În cadrul festivalului invităm toți cetățenii orașului și nu numai să iasă din casă, să vină pe stadion unde vom petrece timp de calitate în aer liber, vom socializa cu muzică și recitaluri ale artiștilor invitați. Totodată, vor fi organizate ateliere pentru copii, părinți și  prieteni, o masă rotundă, precum și o expoziție foto-documentar cu imagini surprinse de-a lungul timpului în oraș și împrejurimi. Ne dorim ca prin intermediul evenimentului să promovăm și să stimulăm și  turismul local și regional“ spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

În cadrul festivalului organizat pe stadion vor prezenta programe Clubul Copiilor Victoria, Zumba- În pași de dans, se vor organiza ateliere de lucru pentru copii și adulți, iar pe scenă vor urca The Motans, Misha și Cleopatra Stratan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here