Conferința regională denumită ,,Reciclăm în România”, un eveniment organizat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, s-a desfășurat vineri, 11 august 2023, la Brașov. Au participat și reprezentanții ADI ,,ISO Mediu“ Brașov, președintele asociației, Liviu BUtnariu, și directorul executiv, Adrian Miria.

  • ,,Reciclăm în România” reprezintă o amplă campanie de informare și educare desfășurată la nivel național de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, având ca scop conștientizarea populației cu privire la importanța gestionării și colectării selective a deșeurilor. Principalul obiectiv al acestei inițiative este de a modela pentru generațiile viitoare un comportament responsabil și respectuos față de viitor“ a precizat Liviu Butnariu, președintele ADI ,,ISO Mediu“ Brașov.

La această întâlnire au participat Mircea Fechet, ministrul de resort, Ionuț Sorin Banciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor,   deputatul Cristina Vecerdi, președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică Constantin, și prefectul Mihai Cătălin Văsii.

  • ,,Județul Brașov depune eforturi considerabile pentru a îmbunătăți procesul de colectare selectivă a deșeurilor. În orașul Râșnov, am implementat colectarea selectivă încă din anul 2009. Deși mai sunt multe aspecte care pot fi îmbunătățite, suntem pe drumul cel bun!“ a adăugat președintele ADI ,,ISO Mediu“ Brașov

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here