O explozie urmată de un incendiu puternic s-a produs sâmbătă, 26 august, la o stație GPL din localitatea Crevedia. Momentul exploziei a fost surprins de mai mulți șoferi care se aflau în apropiere. Traficul rutier a fost, la scurt timp, blocat după producerea exploziei, iar IGSU a impus un perimetru de siguranță de 300 de metri.
Cel puțin o persoană a murit și alte șapte sunt rănite, dintre care patru intubate, a anunțat Ministerul Sănătății. La fața locului au fost trimise un elicopter SMURD și zeci de ambulanțe, iar pompierii încearcă să stingă flăcările. O a doua explozie a avut loc, în urma căreia 26 de pompieri au fost răniți. Există pericolul unei noi explozii.

12 spitale din Capitală sunt deja pregătite să primească pacienți, anunță Ministerul Sănătății. Un spital mobil este amenajat la fața locului.

Societatea din Crevedia unde a avut loc explozia de sâmbătă avea activitatea suspendată și funcționa ca parcare pentru cisterne.

ISU BIF – 14 autospeciale de stingere, 1 autospecială cu roboți, 1 autospecială de stingere cu pulbere și azot, 1 autoscară, 1 punct medical avansat, 7 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SMURD cu medic, 1 echipaj CBRN.

ISU DB: 6 autospeciale de stingere, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 11 ambulanțe SMURD , 2 puncte medicale avansate.

ISU PH – 3 autospeciale de stingere.

 

1 COMENTARIU

  1. AN ANUL 1988-AM ANTALNIT LANGA CARACAL directia CORABIA Traditionalii MAGARI ancarcatii cu 8-10 C A U C I U C U R I , ” OLTYRE ” De oltcit, dacie .Am antrebat la vremea respectiva cum de merg singurii acasa noaptea. raspuns. MAGARII Erau ai PORTARILOR care lucrau an ture 24 / 72 – acestia erau special HRANITII FARA A FI– A D A P A T I I–Mortii de sete mergeau direct ACASA. Si primeau A P A.—DACA CONTABIL ERA DOMNU PRIMAR , AL CARUI FIU A FACUT PRAF ATATE DESTINE In CREVEDIA.. NU NE MAI MIRAM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here