FOTO: Libertatea

Pacientul, rănit grav în urma exploziilor din 26 august de la Crevedia, a murit în dimineața zilei de luni, 4 septembrie, la Spitalul Floreasca din București, a anunțat Ministerul Sănătății.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, se precizează în anunțul ministerului. Acesta este al patrulea deces înregistrat după exploziile de la stația GPL din localitatea dâmbovițeană. Prima persoană care și-a pierdut viața a fost un bărbat care a suferit un infarct la scurt timp după prima explozie. A doua zi, a decedat soția acestuia, care suferise arsuri pe 95% din suprafața corpului.

Iar pe 31 august, a fost anunțat decesul unui bărbat de 63 de ani, internat tot la Spitalul Floreasca, având arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Peste 50 de persoane au fost rănite în urma deflagrațiilor, majoritatea pompieri. 12 dintre pacienți au fost trimiși în străinătate, la spitale din Belgia, Austria, Germania, Italia și Norvegia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here