Imagini înfiorătoare pe autostrada A1 București-Pitești, în urma unui accident cumplit produs în această dimineață în dreptul localității Ciorogârla, în care au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme. Cinci oameni au murit în carambol.

  • ,,În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a  5 persoane dintr-un autoturism si ranirea altor  două persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui  autoturism. Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorii celor două TIR-uri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au transmis polițiștii.Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Ramnicu Vâlcea efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

1 COMENTARIU

  1. AR TREBUI SCUTURATII;; 112, CARE AU PRIMIT APEL ACCIDENT SI TREBUIAU SA AFISEZE MESAJ AVERTIZARE PE TOATA DISTANTA DE RISC. STIIND CA SE VA OPRI TRAFICUL.SI AVAND CAMERE DE SUPRAVEGHERE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here