FOTO: Hotnews

Preotul Mădălin Iscru, fost consilier în Ministerul Dezvoltării, sub comanda baronului PSD Paul Stănescu, ar fi continuat afacerile cu statul, obținând contracte de milioane de euro cu primăriile din Dobrogea, dezvăluie investigația Recorder – Dumnezeul achizițiilor se întoarce.

Potrivit hotnews.ro, investigația a fost dată jos de pe YouTube marți seara pentru puțin timp, după ce un anume cont numit „Cristian Preotul” a făcut o contestație privind 20 de secunde din clip ce apar la minutul 05:12. Soția preotului Mădălin Iscru, care apare în materialul video, a amenințat că va cere acest lucru dacă e filmată și a încercat să intimideze jurnaliștii. Peste noapte, YouTube a analizat contestația formulată de Recorder și a anulat decizia de suspendare a investigației.

Firma Bizantin Art Proiect, controlată de Mădălin Iscru prin intermediul altui preot ar fi obținut contracte cu primăriile din Dobrogea pentru reabilitări de școli, construirea unor blocuri sociale, cămine culturale, rețele de apă, asfaltări de drumuri. Lucrările ar fi fost făcute de mântuială, iar prețurile ar fi fost umflate, dezvăluie investigația Recorder.

FirmaBizantin Art Proiect ar fi devenit anul trecut asociată în alte două firme din Tulcea, împărțind profitul cu Ștefan Alexandru Stănescu, fiul senatorului Paul Stănescu, secretar general al PSD, scriu jurnaliștii Recorder.

Vezi investigația Recorder AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here