,,Casa Locală de Pensii Făgăraș este transformată de manipulatorul Gheorghe Sucaciu intr-un subiect politic, fără niciun fundament solid.
     În realitate, Casa Locală de Pensii Făgăraș a funcționat în conformitate cu legislația în vigoare și a asigurat mereu plata pensiilor în mod corect și la timp. Conform unui comunicat de presa, Gheorghe Sucaciu este deja contrazis pentru că zona Făgăraș va beneficia în continuare de serviciile Casei Județene de Pensii Brașov, inclusiv cu punct de lucru în Făgăraș, cu ghisee pentru obtinerea de informatii sau depuneri de dosare.
     Dezinformarea promovată de primarul Sucaciu a avut drept unic scop discreditarea PNL, deși acest partid nu a avut nimic de-a face cu aceasta decizie administrativă.
    Le reamintim făgărașenilor ca Ministerul Muncii este condus totusi de același partid în care s-a înscris de curând și traseistul politic Gheorghe Sucaciu.
     În trecut, nu mai departe de anul 2018, primarul Sucaciu a făcut declarații publice în care acuza Casa Locală de Pensii Făgăraș că nu își îndeplinește corect atribuțiile și că pensionarii nu primesc drepturile cuvenite. Acum, în mod ipocrit, s-a “transformat’’ brusc într-un ,,avocat’’ al acestei case ?
   Acest lucru ridică semne de întrebare cu privire la obiectivitatea și imparțialitatea și există certitudinea că primarul Sucaciu utilizează acest subiect în scopuri politice, în detrimentul interesului public.
   Este important ca cetățenii să fie conștienți că există astfel de practici, Serviciile Casei Județene de Pensii Brașov urmează a fi în continuare disponibile în municipiu Făgăraș, ca până acum.“ (Biroul de Presă PNL Făgăraș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here