Comuna Sâmbăta de Sus  a îmbrăcat hainele toamnei. În intersecții și în sensul giratoriu, Primăria Sâmbăta a amplasat aranjamente cu elemente specifice toamnei. Timp de două zile angajații instituției s-au întrecut în imaginație pentru a da celor mai vizibile amplasamente din sat aspectul toamnei.

  • ,,Am ținut să dăm comunei un aspect frumos, de data aceasta specific toamnei. Au fost săteni care au fost deschiși la idée și ne-au oferit bostani, baloți de paie, elemente specifice toamnei. Am împodobit astfel cele două intersecții și sensul giratoriu“ a spus primarul comunei Sâmbăta de Sus, Nicolae Morariu

Și în timpul verii sătenii s-au mândrit cu satul lor. În fața ficărei gospodării, Primăria Sâmbăta a amplasat suporți pentru flori în care au pus jardinière cu flori. Sătenii au avut rolul doar să le întrețină. Unii dintre ei însă au îmbogățit aranjamentele și cu alte flori frumoase.

  • ,,Am montat suporții de flori  pe care i-am confecționat noi, angajații din primărie, în care am pus jardinierele cu flori. Am confecționat 260 de suporți, 120 i-am montat pe DJ 105B și 140 pe DJ 104A. Pentru toate aranjamentele, florile,  s-au cheltuit 10.000 de lei“ a mai spus primarul Nicolae Morariu.

Edilul spune că și în luna decembrie vor împodobi comuna cu elemente specifice sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here