Marcel Ciolacu spune, printr-un mesaj publicat sâmbătă, pe Facebook, că își cumpără tot ce are nevoie de la market cu 93,5 lei și publică bonul de la magazin, apoi întreabă românii ce își cumpără ei de suma respectivă, arată Economedia.

Premierul s-a filmat la cumpărături,în plină campanie de imagine începută odată cu mandatul de premier.

Marcel Ciolacu spune că de aproape 100 de lei și-a cumpărat ”salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus”:

  • ”Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul 😊, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău 😊… total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii ☹️, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Alăturat mesajului, Ciolacu a publicat un video în care era întrebat de jurnaliști ce își pot cumpăra românii cu 100 de lei de la piață, iar răspunsul său a fost o imagine cu bonul de cumpărături, alăturat unei fotografii a casei de marcat. “Eu cred că pot cumpăra consistent”, a spus premierul. Ce înseamnă “consistent”, potrivit lui Ciolacu? Pate, salam, cartofi, ceapă…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here