FOTO: gsp.ro

Doar unul dintre cei trei Chefi la cuţite a avut o reacţie după anunţul-şoc de joi seara al Antenei 1 că vrea să schimbe juriul emisiunii cu cea mai mare audienţă de pe televiziunea Intact Group.

Amintim că Antena 1a anunţat joi seara că pregăteşte un juriu nou pentru emisiunea Chefi la Cuţite după ce actualii Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, care ar fi fost difuzat în primăvară.

„Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deşi între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)”, arată Antena 1 în comunicatul trimis către presă.

La scurt timp după anunţul Antenei 1, transmis către presă la nouă seara, Chef Florin Dumitrescu a postat un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook.

Un citat din Nicolae Iorga: „Cea dintâi condiţie a fericirii e liniştea sufletului”.

Mesajul lui Florin Dumitrescu a fost însoţit de zeci de mesaje de susţinere de la fanii săi.

  • „Atât de tristă mă simt ştiind ca nu veţi mai fi în emisiune. Voi 3 aveaţi ceva aparte nu ştiu.. cu siguranţă nu vă mai fi la fel acea emisiune şi de aceea nici n-am să mă mai uit.. dar important este ca voi să vă simţiţi bine când faceţi ceva.. succes pe mai departe!!”
  • Mai e o vorba celebra prin cărţile de psihologie …… „Fericirea începe cu un NU” . Cred cu tărie că fiecare stie ce e mai bine pentru el
  • Tare o să ne lipsiti!
  • Ati crescut generatii de bucatari, ati inspirat sute de copii,de oameni in puterea varstei! Am invatat atat de multe de la voi!
  • Ne va fi tare dor de voi la Tv! Intelegem ca ati obosit,ca sunt obositoare filmarile,dar fara voi nu va mai fi nimic din ce a fost! Pentru unii dintre noi,stirea din aceasta seara,parca a rupt ceva in noi! Mult succes pe mai departe! Si…totusi noi va asteptam….pe sticla…poate!
  • Mulţumim pentru toate sezoanele in care am stat cu dvs. Ştiţi ce este mai bine pentru toţi, va doresc sănătate şi bucurii.
  • Asta am citit şi eu şi sunt şocată, eu mă uitam la emisiune pentru voi 3, in special pentru dumneavoastră! E clar că emisiunea îşi va pierde mult din valoare odată cu plecarea voastră. Sunt multi chefi talentaţi dar nu va egalează niciunul sper sa ne surprindeţi cu alt show în aceaşi echipa
  • Fără linişte în suflet şi în minte nu poţi vorbi despre fericire. O sa ne fie dor de voi!!!
  • „Chefi la cutite” nu o sa mai fie niciodată la fel fără voi si cu siguranţă o sa îşi piardă strălucirea de acum

Emisiunea Chefi la Cuţite a debutat la Antena 1 în anul 2016, după ce timp de doi ani, în 2014 şi 2015 Mona Segall şi cei trei Chefi încercaseră formatul Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, care s-a dovedit un eşec.

Chefi la Cuţite a început cu dreptul încă din primul sezon. A fost primul cooking show al Antenei 1 care a reuşit să bată Pro TV. Mai întâi pe publicul comercial, apoi şi pe celelalte targeturi.

Emisiunea a început cu două ediţii pe săptămână, lunea şi marţea, apoi a fost extinsă la trei ediţii pe săptămână, iar în ultimii ani ajunsese la patru ediţii pe săptămână, toate lider de audienţă.

Practic, show-ul produs de Mona Segall, cu cei trei Chefi la cârmă, a pus Antena 1 în poziţia de lider, peste concurentul Pro TV, timp de patru seri din din şapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here