Încă o secție a fost deschisă la Spitalul Orășenesc din orașul Victoria. Pacienții pot apela de săptămâna trecută la Secția de radiologie, care a fost dotată și este funcțională. Investiția a fost asigurată din fonduri de la Ministerul Sănătății în proporție de 90%, restul fiind completat de la bugetul local.

  • ,,După 11 ani fară servicii de radiologie în Victoria, am reușit imposibilul. Secția de radiologie este complet renovată si dotată cu aparatură nouă și performantă.  Am finalizat etapa de avizare și avem doi medici radiologi care s-au alăturat de curând echipei, doamna doctor Adriana Sârbu și domnul doctor Marian Miu“ a explicat Camelia Bertea, primarul de la Victoria.

Începând de anul viitor, aceste servicii medicale vor fi ntroduse în contractual încheiat cu Casa Județeană de Sănătate, așa mai explică primarul Camelia Bertea.

  • ,,Pacienții pot beneficia de serviciile acestei secții pe bază de trimitere, contra cost, între 30 și 60 de lei, în funcție de complexitatea investigației, iar cei internați beneficiază de servicii gratuite“ mai spune primarul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here