Consiliul elevilor din cadrul Liceului Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” din Victoria împreună cu Casa de Cultură Victoria au desfășurat o acțiune culturală pentru prevenția drogurilor. Evenimentul a avut loc în data de 24 noiembrie  a.c., în sala de spectacole a Casei de Cultură Victoria.

  • ,,Acțiunea a fost desfășurată de către profesoara Consilier Ana-Maria Savu și Consiliul elevilor de la Liceul Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” în parteneriat cu Casa de Cultură. Au fost invitați toți elevii claselor IX-XII. Elevii au vizionat filmul american ,,Four good days” inspirat dintr-o poveste reală” a spus Corina Hoajă, directoarea Casei de Cultură din Victoria.

,,Four Good Days” este o dramă americană din anul 2020 regizată și produsă de Rodrigo Garcia, cu scenariul scris de Garcia și Eli Saslow, bazat pe articolul lui Saslow din Washington Post din anul 2016. Articolul se numea ,,Cum e Amanda?” Este o poveste americană despre adevăr, minciună și dependență. În rolurile principale pot fi urmăriți Glenn Close, Mila Kunis și Stephen Root. (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here