În ajun de Moș Nicolae elevii și cadrele didactice din Lisa au avut parte de o surpriză oferită de membrii Asociației ,,Masa Rotundă”, o  asociație germană de caritate  care sprijină școlile din România.  Există o colaborare româno-germană în cadrul acestui program iar, la diferite ocazii, membrii acesteia vizitează școlile din Județul Brașov și Țara Făgărașului. Marți, 5 decembrie a.c.,   au vizitat școlile făgărășene aflate pe ruta DN 1, astfel că au ajuns și la școala din Lisa la inițiativa profesorului dr. Cornel Cațavei,  originar din Lisa.  Musafirii au fost întâmpinați de către elevi cu un frumos program de cântece patriotice și tradiționale românești sub coordonarea profesoarei din ciclul primar Laura Strugaru.

  • ,,Azi a fost despre bucurie, dăruire și zâmbete pline de fericire! În prag de Moș Nicolae, elevii Școlii Gimnaziale Lisa au primit și în acest an vizita  unor oameni cu suflet mare. Domnul profesor dr. Cornel Cațavei, originar din satul nostru Lisa, împreună cu membrii asociației ,,Masa Rotundă” , au adus bucuria pe fața elevilor noștri. Fiecare copil a primit  un cadou minunat. Nu am cuvinte să exprim  bucuria de pe fața acestor copilași,  iar noi nu putem decât să le îndreptăm gândurile noastre de recunoștință” a spus Anca Drăgoiu, directoarea Școlii Gimnaziale Lisa.

Oaspeții au fost încântați de prestația micilor artiști și le-au oferit copiilor cadouri, dulciuri și jucării.  (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here