Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Todorică Şerban, a declarat, vineri, 8 decembrie a.c., că fostul director al aeroportului, Alexandru Anghel, este responsabil de o „lipsă totală de comunicare” și de faptulcă nu a perceput taxe pentru parcare. 

El a adăugat că dincolo de aceste probleme, Alexandru „s-a dovedit un bun profesionist, rămâne în Consiliul de Administraţie” şi că este convins că se va putea colabora în continuare cu acesta. Totodată, întrebat ce aşteptări are de la noul director interimar, preşedintele CJ a răspuns:„Să nu ne pierdem în discuţii sterile”.

Edilul a mai spus  că potrivit legii, pentru desemnarea unui manager demersurile trebuiesc făcute de Consiliul de Administraţie, care este obligat” să încheie un contract cu o firmă de selecţie de personal care să desfăşoare procedurile”. În privința revocării  mandatului preşedintelui CA al Aeroportului, Daniel Micu, care a făcut obiectul unui punct pe ordinea de zi a şedinţei deliberativului judeţean braşovean de vineri, 8 decembrie a.c., acesta a declarat:
  • Este un punct referitor la constatarea de către noi a faptului că (Daniel Micu – preşedintele CA al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav) este sau nu este compatibil cu funcţia. Noi nu avem această calitate să constatăm. (…) Am fi putut să constatăm dacă, în spatele demersului făcut de colegii noştri (de la USR-n.r.) ar fi stat o soluţie dată de instanţă sau o hotărâre a ANI care să constate acest lucru. Şi juriştii noştri ne spun că nu putem să constatăm această stare”, a explicat preşedintele CJ Braşov.

La rândul său, Daniel Micu a argumentat că el nu este reprezentant al Romatsa în CA al Aeroportului, ci a fost selectat pentru această funcţie îndeplinind cerinţa legală de a fi expert în domeniul aviaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here