Spectacolul interactiv de muzică și versuri intitulat ,,Noapte de Decembrie” s-a organizat miercuri, 13 decembrie a.c., în sala de lectură a Casei de Cultură din Victoria.

  • ,,Spectacolul a fost organizat de Liceul Tehnologic ,,Dr. Alexandru Bărbat din Victoria” împreună cu Casa de Cultură Victoria, ,,Clubul de Cult-Iubire”, Cercul de Teatru ,,Lic Art” coordonat de profesoarele Dorina Leluțiu și Rodica Mihaela Cățănaș, Proiectul Victori Art, grupul muzical Midd Art coordonat de profesorul Ștefan Botoran și invitații Grupul de copii Sirinx coordonat de profesorul Constantin Cîrstea și Centrul PIN Victoria coordonat de Luminița Rusu. Evenimentul face parte dintr-un proiect  amplu finanțat de Uniunea Europeană  NextGenerationEU și Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul Investiției 15, C11. A fost o atmosferă unică, plină  bucurie, care ne-aa readus încă o dată în suflete speranța și bucuria Nașterii Domnului.  Adulți, elevi și copii ne-au bucurat, am recitat și am cântat împreună” a spus Codrina Anghel, directoarea Liceului Tehnologic ,,Dr. Alexandru Bărbat” din Victoria.
  • ,,Cam așa s-a încheiat noaptea noastră de decembrie. Mulțumim celor care ne-ați fost alături” a spus profesoara Rodica Mihaela Cățănaș.
  • ,,A fost o atmosferă extraordinară!” a spus profesoara Luminița Bordeanu.
  • ,,De fiecare dată avem emoții când participăm la evenimentele organizate de Clubul de Cult-Iubire. Copiii grupului nostru au dat tot ce a fost mai bun și mai frumos din ei” a spus profesorul Constantin Cîrstea, coordonatorul grupului de copii și elevi Sirinx.
  • ,,Mă bucur foarte mult că am reușit să înființăm un grup coral format din elevi și profesori în cadrul liceului nostru. Directoarea noastră, Codrina Anghel,  ne-a impulsionat frumos  în acest sens iar noi am răspuns cu bucurie. Cadrele didactice și elevii Liceului Tehnologic ,,Alexandru Bărbat” nu se vor opri aici, avem în plan proiecte noi în plan cultural și educativ pe care vrem să le implementăm în orașul Victoria. De vreo trei ani, de când îmi desfășor activitatea ca profesor și la Victoria, simt că aici este a doua mea casă. Peste tot unde îmi desfășor activitatea de cadru didactic mă simt extraordinar dar la Victoria simt ceva unic, special, atât la colegii mei profesori, elevii noștri și oamenii din orașul Victoria, care au ceva unic” a spus profesorul Ștefan Botoran, coordonatorul grupului vocal Midd Art din cadrul Liceului Tehnologic ,,Alexandru Bărbat” din Victoria.
  • ,,A fost o nouă întâlnire desfășurată în cadrul Casei de Cultură din Victoria și avem în plan noi proiecte culturale” a spus Corina Hoajă, directoarea Casei de Cultură din Victoria.

Din program nu au lipsit poeziile, obiceiurile tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă- Capra, colindele și muzica instrumentală ușoară și populară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here