Tragedie la Hoghiz. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite fără suflare în casă  chiar de soţul femeii.  Bărbatul,  de 50 de ani, era plecat la muncă, însă, când nu a mai primit niciun semn de la cele două, gândul i s-a dus la ce este mai rău.  Când a venit acasă a găsit o imagine cutremurătoare, soţia sa, arsă de vie, zăcea pe pământ, la doar câtiva paşi de casă. În bucătărie a avut parte de al doilea şoc, fiica de 26 de ani – moartă, cu urme de strangulare pe gât.

  • Vecin: Când am intrat acolo în curte, am văzut-o pe ea acolo în spate şi fata era jos, în bucătărie şi erau domnii de la SMURD o resuscitau. 
  • ,,Anghetatorii au izolat întreaga zonă. Fac cercetarea criminalistică a locului faptei şi audiază martori în încercarea de a afla ce s-a întâmplat”, a relatat  Claudiu Loghin, reporter Observator.

Criminaliştii nu exclud ipoteza că mama şi-ar fi ucis propria fiică, iar ca să scape de consecinţe, s-ar fi incendiat. Din spusele apropiaţilor, femeia de 50 de ani ar fi suferit de depresie.  Fata de 26 de ani era învățătoare, într-un alt sat din județul Brașov. Tatăl ei lucra ca șofer, pe un camion de mare tonaj. Iar mama ei era casnică. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele preliminare ale celor două necropsii, în speranţa că vor reuşi să facă lumină în acest caz.

Foto: Observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here