Actualul ministru al Dezvoltării Adrian Veștea a anunțat astăzi la finalul ședinței de plen a Consiliului Județean Brașov, la care a participat în calitate de invitat, că va candida la alegerile locale de anul viitor la Brașov, titrează bizbrasov.ro. Nu s-a decis dacă va viza șefia delibrativului local, pe care a condus-o timp de 7 ani sau va viza fotoliul de primar, însă este optimist în ceea ce privește șansele de reușită.

  • Vreau să-i asigur pe toți colegii noștri, pe toți cei de față, că în ultimii 20 de ani am câștigat singur mandatul, nu mi l-a dat absolut nimeni și același lucru îl voi face și de acum încolo. Deci, chiar dacă anul viitor va fi un an electoral, vă asigur că voi fi unul dintre persoanele care va candida uninominal și își va câștiga un mandat, fie la Consiliul Județean, fie la Primăria Brașov. Vorbim de primele alegeri”, a precizat Veștea.

În ceea ce privește aeroportul, care tinde din nou să devină o marotă electorală, Adrian Veștea consideră că nu vor fi probleme în ceea ce privește funcționarea.

  • Aeroportul Brașov este în primele 10 aeroporturi din cele 18 câte are România. Am primit de la Asociația Aeroporturile din România un astfel de grafic. Cred că este un parcurs care, în primele șase luni de zile, din punctul meu de vedere, contează. Vor exista permanent cârcotași, începe campania electorală și cu siguranță vor apărea fel și fel de discuții. Eu cred în continuare că am făcut ceea ce trebuie. Aeroportul trebuie să treacă prin anumite etape pentru a ajunge la maturitate, dar am toată convingerea că Aeroportul Brașov va fi unul dintre primele cinci aeroporturi din România”, a subliniat Adrian Veștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here