FOTO G4Media

Un brașovean s-a ales cu dosar după ce a încălcat mai multe legi: a mers cu mașina peste viteza legală, băut, drogat, fără carnet, iar atunci când a fost legitimat de polițiști a dat actele altei persoane, informează G4Media.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează acte de cercetare într-un dosar penal, pe care l-au întocmit în urma unui control efectuat de aceștia în trafic.

Duminică, 14 ianuarie polițiștii făgărășeni au oprit, pe DN 1, în localitatea Făgăraș, un autoturism care fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză peste limita legală.

În cadrul verificării legalității documentelor, cel oprit nu a înmânat actele prevăzute de lege și a furnizat polițiștilor identitatea unei alte persoane, fapt ce a dus la conducerea acestuia la sediul unității de poliție pentru stabilirea identității reale și a motivelor pentru care a încercat să își ascundă identitatea.

Interogările ce au fost efectuate în bazele de date au arătat faptul că bărbatul identificat la volanul autovehiculului nu este deținător de permis de conducere, iar testările pe care polițiștii le-au efectuat cu aparatele etilotest si drugtest au indicat o valoare de 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

De asemenea, la controlul corporal, efectuat asupra conducătorului auto, polițiștii au identificat asupra bărbatului un recipient, care conținea un praf de culoare albă. Controlul a continuat și asupra vehiculului condus, unde au fost identificate mai multe pliculețe ce conțineau, de asemenea, un praf de culoare albă, dar și diferite sume de bani, în lei și valută.

În baza materialului probator, constituit până la acest moment, în dosarul penal întocmit, față de conducătorul auto, de 42 de ani, din localitatea Victoria, județul Brașov, s-a luat măsura reținerii și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here