•   Dr. Raimundo Torres Diaz  despre istoria și evoluția substanțelor imunoterapeutice adaptogene

  •    Florin Gherasim: ,,Capacitatea emoțiilor care coboară de la nivelul creierului și ajung la inimă putând transforma inclusiv propria structură de ADN“

 

În decembrie 2023 am participat la Conferința Internațională de Medicină Integrată la Madrid, capitala Regatului Spaniei. Printre cei care au ținut prelegeri se numără prof. dr. Wassil Nowicky, prof. Natalia Salmanovitch Salmanovitch, dr.  Mikhail Kutushov, prof. dr Josep Carbonell I Esteve, prof. dr. Marvin Quiroz Ramirez,  José Mario Blasco. A deschis conferința dr. Raimundo Torres Diaz prezentând lucrarea ,,Istoria și Evoluția Substanțelor Imunoterapeutice Adaptogene (1976-2023). Dr. Raimundo a fost studentul direct al renumitului prof. Linus Pauling, care a primit Premiul Nobel pentru Chimie în 1954 și Premiul Nobel pentru Pace în 1964. A lucrat cu prof. Kary Mullis, care a primit Premiul Nobel pentru chimie pentru Proba PCR și a  fost colaborator al prof. Luc Montagnier, cel care a primit Premiu Nobel în Medină pentru descoperirea virusului SIDA.  A elaborat împreună cu dr. Ana Aslan (România) Sistemul ,,Longevitate cu Calitate”. Dr. Raimundo Torres Diaz este primul medic din lume care a dezvoltat Imunoterap euticele Adaptogene și este creator al ,,RAYV-966”.

 Referatul susținut de Florin Gherasim, un real succes

La această Conferință Internațională am prezentat referatul ,,Biodecodificarea în ființa Umană“(parte a doua) – Capacitatea Emoțiilor care coboară de la nivelul creierului și ajung la inimă putând transforma inclusiv propria structură de ADN. A fost un moment extraordinar în viața mea fiind aplaudat la scenă deschisă. La final am fost înconjurat de oameni care mi-au strâns mâna, mi-au pus întrebări, pe mulți dintre ei văzându-i pentru prima dată. Au participat profesori, medici, doctori, specialiști, ziariști din mai multe țări. Voi prezenta în articolele viitoare rezumate ale referatelor celor care în decursul anilor au continuat să lucreze pentru adevăr și ridicarea calitații vieții sub toate aspectele ale semenilor lor.

Reuniunea de la Davos 

  •   Yuval Noah Harari, unul dintre autorii preferați ai lui Barack Obama și un vorbitor frecvent la Davos a ridicat ,,marea întrebare politică și economică a secolului XXI“ și anume ,,la ce avem nevoie de atât de mulți oameni?“. Ne amintim că exercițiul de masă Evenimentul 201 a avut loc cu doar câteva luni înainte ca virusul Covid-19 să fie ,,identificat“ pentru prima dată în decembrie 2019, în orașul Wuhan. Este exclus să ne gândim că o altă PLANDEMIE ar putea fi chiar după colț?
  •   Klaus Schwab, Forumul Economic Mondial și așa numitele elite globale în întâlnirea de la Davos (15-19 ianuarie) au discutat despre ,,Pregătirea pentru boala X“. Cei aflați la putere cred adesea că lumea este suprapopulată.
  •  Dr. James Thorp, arătand amenințările din partea Instituțiilor care sugerează că nu va exista disponibilitate a medicamentelor într-un viitor nu prea îndepărtat (ei ne spun – ne amenință că urmează o altă plandemie) trebuie să ne protejăm, să ne facem provizii de medicamente importante (deoarece atunci când ai nevoie de ele în plandemie nu le poți obține).

Dovezi că ,,vaccinul anti-covid“ nu este sigur și nici eficient

Și în România avem în sfârșit dovada că afirmația potrivit căreia serul experimental ,,vaccin” este ,,sigur și eficient” nu a avut nici un suport științific (cum ar putea de altfel să fie sigur un produs experimental).  În documentele de achiziții pentru serul experimental anti-Covid producătorul specifică fără echivoc că nu se cunosc efectele și că nu își asumă responsabilitatea pentru reacțiile post-vaccinare sau pentru eficiența acestora. Altfel spus autoritățile  cunoșteau din momentul semnării contractului riscurile înțepării cu acest ser experimental și ,,eficiența” acestuia. Cu toate acestea au preferat să ascundă populației informații esențiale și să combată cu violență orice suspiciune cu privire la ,,siguranța” și ,,eficiența” serurilor experimentale denumite impropriu vaccin. Astfel, populația a fost mințită în mod deliberat, iar consimțământul informat  la ,,vaccinare” a fost viciat prin DOL. Din punct de vedere juridic dolul constă în inducerea în eroare a unei persoane prin mijloace viclene cu scopul de a încheia un act juridic, un contract sau un alt act, iar potrivit Codului Civil, art. 960, este o cauză de nulitate a convenției. Potrivit art. 1214 Cod Civil ,,Consimțământul este viciat prin dol atunci când partea s-a aflat într-o eroare provocată de manoperele frauduloase ale celeilalte părți ori când aceasta din urmă a omis în mod fraudulos să îl informeze pe contractant asupra unor împrejurări pe care se cuvenea să i le dezvăluie”.  Consimțământul la un act medical are cel puțin două componente esențiale: o componentă etică, însemnând informarea completă și corectă a pacientului pentru a obține acordul acestuia și una legală pentru a proteja autonomia pacientului. Vaccinarea este un act medical iar obținerea consimțământului este condiție imperativă.

 Colegiul Medicilor, organ represiv în plandemie

Colegiul Medicilor din România (CMR)  a fost o slugă umilă a celor care au gestionat această plandemie. Acesta în loc să stimuleze dezbaterea științifică, să apere independența profesională a medicilor și să se preocupe de respectarea conținutului etic al consimțământului s-a transformat într-un organ represiv care a cenzurat și pedepsit orice abatere de la narativul oficial (Dr. Vasile Astărăstoae).  Nu se poate uita jihadul declanșat de CMR împotriva medicilor Răzvan Constantinescu, Flavia Groșan, Gianina Hagima, Adina Alberts, Monica Pop care au fost blamați pentru ,,delict de opinie”. Această acțiune s-a desfășurat cu susținerea mass-mediei, a unor așa ziși lideri de opinie, a unor universități, a unor ,,specialiști” și a unor partide politice. Profeții ,,apocalipsei Covid” care au propagat sintagma ,,sigur și eficient” știind de la început că nu există nici o probă care să confirme acest fapt au încălcat mai multe acte normative cum ar fi Convenția de la Oviedo, un Instrument Juridic Obligatoriu Transnațional în domeniul Drepturilor Omului din punct de vedere Medical (art.5), Carta Europeană a Drepturilor Pacienților (art. 3 și 4), Constituția României (art.22), Legea Drepturilor Pacientului nr 46 /2003  (art. 4-12), Legea nr 95/2006 (art.649 și următoarele). Aceste încălcări trebuie să atragă răspunderea penală și civilă a celor în cauză.

Peste 17 milioane de decese

Studiile arată că înțeparea cu serul experimental anti-Covid a produs un număr foarte mare de decese (peste 17 milioane) și nu se cunosc încă efectele acestor seruri experimentale pe termen mediu și lung. Trecând printr-o perioadă lungă de dictatură comunistă populația României a avut o ,,imunitate naturală”. La propagandă, datele oficiale plasează România pe ultimul loc cu circa 30% populație ,,vaccinată”. Nu trebuie uitat organismul care practică cenzura în aceste vremuri, Consiliul Național al Audiovizualului,  populat de tot felul de personaje analfabete funcțional în probleme medicale, care continuă să susțină sintagma ,,sigur și eficient”.

S-a injectat un produs de terapie genetică  

Cunoscutul avocat Thomas Renz din SUA analizând documentele ”Ghidului pentru Industrie” al Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente  ( FDA) a descoperit dovezi imbatabile că seruș experimental anti-Covid este o crimă premeditată la scară Globală . Sunt dovezi clare care arată că știau că produsele de terapie genetică pe care le-au numit în mod fals ”vaccinuri” au capacitatea de a se transmite cauzând cancer și de a ucide. ,,Este esențial ca oamenii să înțeleagă că serurile Covid-19 sunt terapie genetică”. Renz a atras atenția asupra unor lucrări științifice care dezvăluie că remediul propus pentru problemele cauzate de efectele injecțiilor Covid este un alt produs de terapie genetică. Beneficiarii acestei terapii au capacitatea de a transmite boala altora creând o potențială spirală a morții pentru umanitate în viitor. Companiile farmaceutice majore și Guvernele Globale au fost conștiente de faptul că aceste produse de terapie genetică prezintă riscul de a cauza cancer chiar și la ani după injectare. Un document emis de FDA și CBER (Center for Biologics Evaluation and Research) a dezvăluit că produsele de terapie genetică prezintă un risc de efecte adverse grave asupra funcției normale a celulelor cu potențiale întârzieri de luni sau chiar ani ale manifestării precum și riscul integrării materialului genetic în genomul primitorilor. Agențiile de reglementare știau că aceste produse (serurile experimentale) se integrează în genomul gazdei și pot provoca cancer (transformare malignă), tulburări autoimune și efecte adverse la ani de la injectare. ,,Știau că poate cauza cancer – la ani de la injectare – iar acum când există o epidemie de cancere, în mod uimitor au o ,,soluție” gata de a fi aplicată. Iar soluția lor este un alt produs de terapie genetică”. Pentru acuratețe când se vorbește despre contagiunea cu proteina ,,spike” de la cei injectați prin ,,excreție“ se înțeleg toate fluidele corporale, saliva, aburi exhalați, transpirațiile, urina, sânge, sputa, lacrimi, secreții/supurații. În această privință s-a și menționat că efectele serului anti-Covid (experimental) este similar cu HIV.  Ce este și mai trist este că pentru a fi siguri că ne ,,pleznesc” pe toți au creat și varianta aerosolizată (am scris despre acest fapt în urmă cu un an), ceea ce nu se rezumă la acel tip de inoculare prin spray nazal ci și prin pulverizare aeriabă. Există suspiciuni că unele teste cu prelevare de secreții nazale au fost de fapt inoculări.

Documente despre efectele secundare ale serului experimental Covid

Până în prezent au fost raportate 201 tipuri de boli și 3071 de lucrări despre efectele secundare ale serului experimental Covid, s-a arătat într-o Conferință de Presă în Japonia organizată pe 11 ianuarie 2024 de Profesorul Emerit Dr. Masanori Fukushima împreună cu alți oameni de știință care au constituit un ,,Grup de Studiu privind Problemele cauzate de vaccinuri”.  Este fără precedent în istoria omenirii ca în cazul unui singur vaccin să existe atât de multă literatură de specialitate despre efectele lui adverse fiind vorba de boli din fiecare domeniu al medicinei. Mii de lucrări au raportat efecte secundare după ,,vaccinare” (injectarea cu serul experimental), efecte care afectează fiecare domeniu fără excepție (de la oftalmologie la medicină generală până la psihiatrie). Aceste rapoarte privind efectele secundare ale unui medicament sunt fără precedent.

Prof. Yasufumi Murokami: ,,Se urmărește micșorarea populației planetei“

Profesorul Yasufumi Murokami de la Universitatea de Științe din Tokyo arată că problema majoră este  dată de injectarea a două substanțe toxice în oameni, una dintre acestea făcând ca celulele umane să producă proteine spike. Deoarece sistemul imunitar le va ataca, acest lucru provoacă reacții genetice foarte violente. Există cazuri de efecte adverse grave care apar la câteva săptămâni de la injectare dar și multe cazuri care apar după câțiva ani. Iar pe termen lung nu se cunosc efectele distrugătoare ale acestui ser experimental. Este clar că se urmărește micșorarea populației globale.  În această Conferință de Știință au fost prezentate boli de inimă, ale rinichilor, tiroidei, ficatului, pielii, ochilor, sângelui, nervilor, boli sistemice, afecțiuni ale creierului, plămânilor, diabet, boli din toate domeniile medicale. Sunt efecte adverse fără precedent care demonstrează ,,dorința eliminării -suprapopulației”. Japonia a fost prima țară din lume care a interzis transfuzia de sânge de la persoanele ,,vaccinate” (înțepate cu serul experimental). Cei care neagă ceea ce se întâmplă sunt plătiți pentru acest lucru și susțin că decesele din întraga lume (peste 17 milioane) sunt ,,morți subite”, sunt ,,întâmplări”  în ciuda dovezilor copleșitoare. De asemenea, studiile evidențiază  ,,evenimente adverse care afectează creierul inclusiv tulburări mentale, sintome psihiatrice, depresive, mânie, anxietate care au apărut din abundență”. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, Președinte pentru România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medicală).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here