Un grav accident a avut loc în acestă dimineață pe DN13, între localitățile Fișer și Bunești.

Două dintre persoane au fost declarate decedate de către personalul medical ajuns la fața locului, au transmis reprezentanții ISU Brașov: „Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate. Vorbim de două persoane de sex masculin în vârstă de 55 de ani, respectiv 60 de ani. Cea de a treia victimă, o persoană de sex feminin în vârstă de 55 de ani este în stare gravă și va fi transportată cu elicopterul la Spitalul Județean Brașov pentru pentru investigații medicale de specialitate”.

Imeiat după producerea accidentului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, declara: „Au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 3 victime, încarcerate. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje SMURD si elicopterul SMURD. Toate cele 3 victime sunt inconștiente, dintre care una se află stop cardio respirator si i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical, a anunțat .
Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here