Devenită deja o obișnuință pentru județul Brașov, campania  „Eco-Atitudine” va continua și în acest an. În județul Brașov, aceasta este implementată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ISO Mediu” (ADI ISO Mediu) Brașov, iar președintele asociației, Liviu Butnariu, a anunțat că și în 2024 vor fi organizate evenimente pentru elevi și tineri, dar și campanii de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). â

  • ,,Ca și în anii precedenți, în școli se vor organiza ore de educație ecologică. De asemenea, elevii vor avea ocazia de a participa la diverse concursuri având ca temă protecția mediului. Totodată, vor fi verificate recipientele pentru colectarea selectivă a deșeurilor distribuite școlilor din județ, iar unde va fi cazul, acestea vor fi înlocuite“ a explicat Liviu Butnariu, președintele ADI ,,ISO Mediu“ Brașov.

Tombolă și la colectarea DEEE-urilor

În ceea ce privește colectarea DEEE-urilor, colectarea acestora se va face prin campanii organizate în localități, unde oamenii vor fi invitați să depună obiectele inutile la punctele special amenajate. În cadrul acestor acțiuni se vor organiza tombole. Campanie de conştientizare EcoAtitudine – Judeţul Braşov Reciclează este adresată membrilor ADI ISO MEDIU Braşov şi are ca scop creşterea ratei de colectare separată a deşeurilor în judeţul nostru, dar şi creşterea gradului de responsabilizare civică a cetăţenilor privitor la modul de gestionare a deşeurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here