Un bărbat din Făgăraș obsedat de fosta iubită, a recurs la acțiuni demne de un scenariu de film.  Numai că victima a cerut ajutor oamenilor legii. Cercetările au început la finalul anului trecut, când polițiștii au constatat   faptul că   bărbatul exercita presiuni asupra fostei sale partenere, cerându-i  sume de bani pentru a nu divulga către actualul partener al ei a unor imagini private, realizate în ipostaze intime. Amenințările au fost făcute telefonic, dar în același timp bărbatul i-a supravegheat locuința.  Pentru că  persoana vătămată nu i-a mai trimis bani, bărbatul a început să îl contacteze telefonic pe partenerul acesteia pentru a-i cere 25.000 de euro, altfel, în caz contrar, va disemina mai multor persoane din anturajul lor imagini cu femeia în ipostaze intime. Polițiștii cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, în baza Mandatului emis de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș, miercuri, 7 februarie a.c., a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită  și alte 2 percheziții asupra autoturismelor folosite de bărbat. După efectuarea perchezitiilor, bărbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Făgăraș, unde a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de: amenințareșantajhărțuire și violarea vieții private. Judecătoria Făgăraș a decis însă să-l cerceteze sub control judiciar   pentru o perioadă de 60 de zile.

 

 

2 COMENTARII

  1. Oare așa sa fie?santaj? Cum sa fie santaj când fostul sot înșelat se ruga și îl implora pe amant sa ii arate poze și înregistrări intime,chiar ajungând sa ii promită bani in schimbul lor.Amantul a avut bun simt și nu a divulgat ce s-a întâmplat in intimitatea lor.

  2. Buna seara
    Ați primit pe mail mai multe detalii
    Am rugămintea sa completați Știrea pe care ați scris-o.Informațiile sunt 100% adevărate.Ele se regăsesc in dosar și sunt susținute de probe
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here