Un bărbat de 27 de ani din Făgăraș a fost identificat la volan de polițiști, pe strada Nicolae Bălcescu, în timp ce era sub influența drogurilor. S-a întâmplat duminică, 11 februarie, în jurul orei 9.00.

  • „În cadrul controlului efectuat, după ce au stabilit identitatea conducătorului autoturismului, un tânăr de 27 de ani, întrucât au observat indicii ale consumului de substanțe interzise, polițiștii l-au testat din acest punct de vedere. Rezultatul testării a indicat prezența în organism a patru tipuri de substanțe psihoactive. Menționăm că acesta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că, în continuare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vedere stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
    Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here