Adolescentul Răducu Florin Croitoru, în vârstă de 16 ani, a dispărut de acasă, din municipiul Codlea, pe data de 5 februarie, dar nimeni nu mai știe nimic de el.  Unchiul copilului, deputatul PSD Daniel Ghiță, face acuzații grave și susține că poliția nu se ocupă suficient de bine de căutări în acest caz. Acesta a fost nemulțumit și de modul în care i s-a răspuns, transmite realitatea.net.

 Dialog între polițist și Daniel Ghiță

 Daniel Ghiță: Nu vă supărați, dar de ce nu se face nimic? De ieri se știa că este la Moeciu. De ce nu ați mers de urgență acolo? (…) Sunt camere pe străzi…

Răspuns: Domnul Daniel Ghiță, dacă aveți de gând sa abordați în acest mod problema, eu nu mai intenționez să vă răspund. (…) aruncați cu „nu se face nimic”. Dacă mai aveți și alte informații care să poată ajuta la situația copilului, va rog să vă adresați d-nei Croitoru.

Daniel Ghiță: De ieri ați știut că nepotul meu este la Moeciu și ați așteptat până azi. (…) Facem ca la Caracal? Ne plimbăm după hârtii? (…)

Răspuns: Din acest moment vă rog să nu mă mai contactați, că nu am ajuns ca să-mi spuneți dvs dacă sunt obraznic sau nu și mai ales cum să-mi fac treaba. Cum nici eu nu sunt în măsura să va zic cum să loviți cu pumnul/picior sau mai nou, cum să abordați proiecte legislative. (…)

Conform anunțului IJP Brașov,   CROITORU RĂDUCU-FLORIN, în vârstă de 16 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința, din localitatea Codlea, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent.

 Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1,80m., ten deschis, constituție atletică.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră și era încălțată cu ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here