Un grup organizat de hoți a fost  descoperit de polițiști. Cinci persoane au furat de la cabluri electrice până la animalele din curțile oamenilor. Polițiștii din Făgăraș, Biroul Investigații Criminale,  efectueză cercetări în acest dosar penal, autorii fiind déjà arestați.

  •  „Cercetările au început la jumătatea lunii trecute, când persoane necunoscute la acel moment ar fi pătruns în perimetrul unei unități economice, din comuna Părău,   de unde ar fi sustras mai multe cabluri electrice, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate evaluat la suma de 15.000 de euro. Autorii sunt  5 bărbați, 2 din municipiul Făgăraș și 3 din comuna Șercaia, cu vârsta între 22 si 41 de ani”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

La data de 16 februarie, polițiștii făgărășeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila și a luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, atât în localitatea Șercaia, cât și în municipiului Făgăraș. Cu această ocazie, au fost ridicate mai mijloace de probă, materiale folosite de persoanele bănuite, bunuri sustrase și, de asemenea, a fost ridicat și indisponibilizat un autoturism, despre care exista supiciunea că ar fi fost cumpărat cu banii proveniți din săvârșirea acțiunii infracționale.

  • Tot la percheziții au fost identificate sume de bani, precum și 4 viței, pe care una dintre persoanele bănuite i-ar fi sustras de la o fermă cu o zi înainte, aceștia fiind predați persoanei vătămate. Au fost puse în executare mandate de aducere pe numele persoanelor bănuite, iar în baza materialului probator s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a acestora și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, a explicat sursa citată.

Cei cinci suspecți au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Politia Fagaras în colaborare cu IPJ Brașov a mai rezolvat(temporar) și un caz de traficare a unei minore de 15 ani din Ticusu Vechi , fără act de identitate la un rom ursar din Șercaia care o punea să se pozeze în formule intime și acele poze erau ,,expuse” pe rețețele sociale tik tok, facebook, sau instagram. Poliția din Ticușu Vechi nu a fost in stare să rezolve situația, amenințând părintele fetei că dacă mai sună la 112 vine și îl agresează. Noroc cu Protecția Copilului, IPJ Brașov, Poliția Făgăraș și Ticușu Nou. Acea zonă Șercaia-Ticuș-Veneția este marcantă pentru nivelul redus de educație, abandon școlar în clasele 5-8 și proxenetism. Ne mai mirăm că stăm pe primul loc la traficul de carne vie din Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here